24/4 2018 Liverpool Roma Speltips

Speltips och odds: Sverige – Skottland 13 juni

De svenska damernas EM-förberedelser fortsätter och nästa motstånd heter Skottland, i en match som spelas på Myresjöhus Arena. Då undrar vi om inte chansen för en skräll ska ses som större än spelbolagen och marknaden tror?

  Hämta en ny bonus – Här hittar ni vår bonusguide!

Om lite mer än en månad premiärspelar Sverige i sommarens europeiska mästerskap i Polen. Nu ska alla detaljer falla på sin plats, taktiskt liksom fysiskt. Mycket att ta hänsyn till.

Skottland har också lyckats nå mästerskapet och ställs i premiären mot ärkerivalen England medan Sverige spelar mot Tyskland, vilka man föll mot i OS-finalen förra året. Tuffa matcher som väntar. Nåja, det är en bra bit framåt i tiden.

När var det svenska damlandslaget hetare senast? Ett bra tag sedan. Som nämnt; OS-final och dessutom var förra veckans vänskapsmatch mot världens namnstarkaste landslag i USA utmärkt utförd. Oflyt att det blev en 0-1-förlust.

Kan det räcka ända in i kaklet nu?

Chockmålar?

Givetvis ska Sverige vara klara favoriter i den här matchen, som den bättre parten och värd för matchen. Men vänskapsmatcher är inte sällan svårbedömda och därför ser vi en liten skrällmöjlighet här på Myresjöhus Arena.

Ett fullt katastrofalt motstånd är det verkligen inte som Sverige ställs mot. Skottland hittade dessutom rätt i fredagens vänskapsbatalj mot Rumänien och plockade hem det hela med två mål mot noll. Annat motstånd nu, men ändå viktigt att få in vinnarkänslan i truppen.

Även om den svenska insatsen var lovande mot USA senast, kan man inte bortse från problemen med målproduktionen. Sumpades mycket och nu har fyra av de fem senaste matcherna lämnats mållösa.

Målat upp en liten tanke om att Sverige rivstartar, dock utan att få hål på Skottland, och att ett chockmål kan dyka upp när den svenska desperationen tilltar. Låt oss säga, efter en omställning.

Första målet i matchen: Skottland – spelas till 4,75 x insatsen hos Bet365.

  Rygga spelet hos Bet365 – Få 1 000 kr bonus!

Speltips – snabbfakta

Spelstopp: 18:00, tisdag 13/6

Speltips: Första målet: Skottland

Odds: 4,75

Bolag: Bet365

Räkna ut din vinst

Följ oss på sociala medier