30 januari 2019 Liverpool Leicester Speltips

Speltips och odds: Sverige U21 – England U21 16 juni

I brist på annat hoppar vi framåt i schemat, till U21-EM-premiären i Polen, trots att risken för oddsdropp är försvinnande liten. Faktum är att vi har vi på ena sidan har Sverige och på den andra toppnationen England. Spelet?

  Hämta en ny bonus – Här hittar ni vår bonusguide!

Genrepet var ingen skoj historia för Sverige och en del varningssignaler har kommit upp till ytan och målvaktsposten är det tveklöst tuffaste orosmolnet just nu. Tim Erlandsson stod för ännu en tavla, nu mot Danmark, och det borde betyda fördel Anton Cajtoft i målvaktskampen.

Resultatet skrevs hur som helst 0-2 och de svenska spelarna blev, med all rätt, utbuade av hemmapubliken efteråt. Hur är det med formen?

Småintressant är att England mötte Danmark i en vänskapsmatch för knappa tre månaderna sedan, i vilken det blev en 4-0-vinst. Landet plockade hem U20-VM förra veckan och det höjer förstås förväntningarna liksom kraven på U21-pojkarna. Laget är en av de främsta favoriterna till att lösa EM-titeln och presenteras naturligtvis som favoriter här.

Räkna inte bort Sverige

Det är dock en sak som man inte borde inför såväl matchen som mästerskapet; att räkna bort Sverige. EM 2015 plockades hem, mot alla odds, och det finns en handfull fantastiskt intressanta spelare i truppen, en del med potentialen att utvecklas till rena världsklasspelare.

Ett kryss såhär i premiären, mot en av mästerskapets stora favoriter, vore ett utfall som Sverige ska vara supernöjda över. Där siktet är?

Generellt tenderar storfavoriternas maskineri att hacka något i starten på mästerskap, ligor eller turneringar. Speciellt premiärerna, för att knutarna sedermera lossas upp med tiden.

Vad det verkligen handlar om är dock att Sverige är underskattat, liksom i det senaste europeiska mästerskapet. Får man fart på rätt spelare, de framstående, som ska stå för målen och poängen, är de blågula en titelkandidat. Utan tvekan.

En klassisk, tillknäppt och tajt premiär?

Oavgjort, det raka krysset, spelas till 3,60 gånger degen hos Bet365.

  Rygga spelet hos Bet365 – Få 1 000 kr bonus!

Speltips – snabbfakta

Spelstopp: 18:00, fredag 16/6

Speltips: Oavgjort, rakt kryss

Odds: 3,60

Bolag: Bet365

Räkna ut din vinst

Följ oss på sociala medier