2/9 2018 Burnley Manchester United Speltips

Speltips och odds: Swansea – Liverpool 22 januari

Svenskfokus, ett spelarkort och ett speltips till oddset 4,25 x såsen. Matchen? Swansea mot Liverpool, i Premier League. Missa inte detta superspel!

  Hämta en ny bonus – Här hittar ni vår bonusguide!

Den 24:e omgången av Premier League ska summeras och det på Liberty Stadium. Efter matchen har serien ett kortare uppehåll. Tillbaka är den om strax över en vecka. Tummarna håller vi därför extra hårt för 90 underhållande minuter!

21:00 är det avspark och matchen ses enklast på Viasat Premium eller via stream på Viaplay.

Men, ja – vad är det som väntar? Swansea är sist i Premier League, men har bättrat på formen markant, medan Liverpool är fyra och kanske formstarkast av alla i serien. De senaste matcherna har de lyckats vinna, senast med 4-3 över Manchester City, som innan dess varit helt dominanta och ser ut att lunka hem titeln.

Så sent som i slutet av december månad möttes lagen på Anfield – en match som Liverpool vann med de brutala utklassningssiffrorna 5-0. En skillnad från dess är att Philippe Coutinho, som stod för ett mål och en assist, lämnat klubben för Barcelona. Men å andra sidan är man ännu mer formstarka nu.

Liverpool kan, eftersom Tottenham kryssade i helgen som varit, rycka ifrån och stärka deras position i Champions League-området. Swansea? En trea skulle minska avståndet till den säkra marken från sex till tre pinnar.

Favoriter är förstås Liverpool. Stora sådana! Den raka tvåan är nere och nosar på siffror runt 1,30 medan ettan, i skrivandets stund, kan hämtas till oddset 12,00. Var hittas värdet?

Svenskt kort – till 4,25

Visst kan värde möjligen hittas på resultatmarknaderna, men vi har riktat in oss på en klart mindre och nischad marknad här. Korten och spelarkorten mer specifikt.

Den som vi tittar närmare på här är svenske Martin Olsson, som är ytterback i Swansea. Han är inte den spelare som brukar få syna flest kort, men mot ett Liverpool som spelar med fart, fläkt och ofta anfaller via flankerna kan han sättas i flera obekväma situationer under matchen.

Och faktum är att han fick syna ostskivan senast mot Liverpool, i 0-5-förlusten. Två stycken av den varan har det blivit i de fem senaste matcherna. Allt som allt tre över hela PL-året, på 21 matcher. Kan förstås handla en del om rena tillfälligheter, men det är alltjämt statistik värd att anmärka.

LeoVegas ställer ut 4,25 gånger fläsket för att Martin Olsson ska få syna minst ett kort i matchen, oavsett om det är rött eller gult, och som situationen ser ut är det tveklöst värt att slänga in några kronor på.

  Rygga spelet hos LeoVegas – Få 1 000 + 200 kr bonus!

Speltips – snabbfakta

Spelstopp: 21:00, måndag 22/1

Speltips: Martin Olsson får minst ett kort

Odds: 4,25

Bolag: LeoVegas

Räkna ut din vinst

Följ oss på sociala medier