24 februari 2019 Chelsea Manchester City Speltips

Speltips och odds: Swansea – Stoke 22 april

Lördagsfotboll står på menyn, från Premier League och Liberty Stadium. Ett svårt utsatt Swansea tar emot ett halvlojt Stoke och då ser vi en öppning för en viss 3,60-oddsare med fokus på de båda halvlekarna.

  Hämta en ny bonus – Här hittar ni vår bonusguide!

Botten möter mitten.

Efter upprepande sämre resultat – det har bara kammats hem en ynklig poäng på de sex senaste matcherna – har Swansea återigen droppat ner under strecket i Premier League, och den där streckfajten har all potential att leva in i det absolut sista. Spännande!

Kan kontraktet räddas?

Fastän det finns kapacitet i Stoke, lyckas de inte lyfta – från mitten till åtminstone närmare toppen. Det är vad man eftersökt de senaste åren, dock utan att lyckas. Nytt mellanår. Elfteplatsen står de på inför den här matchen. Kan det bli en plats på övre halvan? Det är ju lite där man får sikta.

Tar platsen i förarsätet – direkt

Det känns som att en Swanseavinst skulle komma vältajmad här. De är erkänt klart starkare på hemmaplan, kommer från två knappa förluster på resande fot och är oerhört mycket mer desperata än motståndarna.

Stoke är kalla. Nära på iskalla. Det blev en 3-1-vinst hemma mot Hull City senast, men där var känslan att man fick en hel del till skänkes. Dessförinnan; fyra förluster uppradade efter varandra. Tufft spelschema, men oavsett ”The Potters” har vissa bekymmer nu. Det kan vi inte bortse från.

Vad kan vi då vänta oss av matchen?

Undertecknad tänker – ett Swansea som kommer ut med en oerhörd energi, anfallsvilja och ett Stoke som kan bli lite överrumplade av det. De behöver nog en liten gnista för att hitta stilen – och här blir det svårt att hitta den.

Därför; fördel Swansea. Med ovissheten som råder föredrar vi dock att höja svårighetsgraden något, istället för att exempel spika in den raka ettan enbart. Det är ju samtidigt en match som Stoke skulle kunna plocka hem om lyckas forma matchbilden som de vill.

Swansea att leda i halvtid och vinna efter fulltid, 1/1 (HT/FT), finns till 3,60 gånger degen hos Bet365 och det är värt att investera i.

  Rygga spelet hos Bet365 – Få 1 000 kr bonus!

Speltips – snabbfakta

Spelstopp: 16:00, lördag 22/4

Speltips: 1/1 (HT/FT)

Odds: 3,60

Bolag: Bet365

Räkna ut din vinst

Följ oss på sociala medier