30 januari 2019 Liverpool Leicester Speltips

Speltips och odds: Swansea – Wolverhampton 17 januari

FA-cupfotbollen är synonym med skrällar – och en sådan tror vi oss få se i omspelet mellan Swansea City och Wolverhampton Wanderers i den tredje rundan. Spelet håller vi enkelt och det betalar 3,10 x polletterna.

  Hämta en ny bonus – Här hittar ni vår bonusguide!

Som favoriter förmådde inte ”Wolves” att städa av Swansea i cupens första möte och eftersom vi fick ett oavgjort utfall, 0-0, får nu ”Svanarna” fördelen av att spela på hemmaplan och därmed också favoritskapet på förhand.

Kanske är detta favoritskap dock i fara? Undertecknad menar till och med att de inte ska ses som just det – favoriter. På sin höjd fifty-fifty över vilken sida som ska avancera vidare till den fjärde rundan.

Wolverhampton satsade stort inför spelåret och ser ut att nå Premier League utan minsta bekymmer. Championship toppar de med tio pinnar ner till andraplatsen och ytterligare två till playoffområdet. Kort och enkelt: det här spelarmaterialet är alldeles för bra för att inte vistas i finrummet.

En av de klubbar som Wolverhampton kan byta plats med i seriesystemet är Swansea, som hittas på PL:s jumboplats med det extremt snåla facit om 17 pinnar på 23 matcher. Säker mark är inom räckhåll, men för närvarande är indikationerna få på att det skulle vända för klubben. Det ser inte bra ut alls.

”Det tackar vi hjärtligt för!”

Det brukar vara skrälltätt i FA-cupen, när flera av Premier League-klubbarna nedprioriterar den för seriespelet.

Som sådant borde verkligen fallet vara för Swansea, som med näbbar och klor slåss för förnyat kontrakt i förstadivisionen. Situationen är extremt prekär, varpå man inte har råd att lufta för bra material i cupen – med risken att det tar fokus och ork från Premier League. Dessa matcher ska bara avverkas.

Detta medan Wolverhampton har råd att satsa lite hårdare, när de ser ut att studsa uppåt i seriesystemet med enkelhet. Hemmamatchen förmådde de inte att leverera i – nu får de en ny chans. Tar den också?

Den raka tvåan lockar oss till oddset 3,10. Det tackar vi Bethard hjärtligt för!

  Rygga spelet hos Bethard – Sätt in 1 000, spela för 2 250 kronor!

Speltips – snabbfakta

Spelstopp: 20:45, onsdag 17/1

Speltips: Wolverhampton vinner, rak tvåa

Odds: 3,10

Bolag: Bethard

Räkna ut din vinst

Följ oss på sociala medier