5/12 2018 Speltips Manchester United Arsenal

Speltips och odds: Tenerife – Getafe 21 juni

Nu är det på allvar – en biljett till Primera División är 180 matchminuter borta. Dubbelmötet mellan Tenerife och Getafe inleds på Estadio Heliodoro Rodríguez López, varifrån insatsen ska försöka mer än tripplas.

  Hämta en ny bonus – Här hittar ni vår bonusguide!

Semifinalerna i playoffet är avverkade och nu återstår endast finalen; två matcher, 180 minuter och två lag som gör upp.

Getafe hade en bekväm resa hit; spelade oavgjort, 2-2, på bortaplan i en match där de var snäppet bättre och hemma skrevs vinstsiffrorna förkrossande 3-0. En tveklöst förtjänt plats till finalen för seriens tabelltrea.

Mer spännande var det för Tenerife, men också mer kontroversiellt. Tenerife förlorade bortamötet med 0-1, vann hemmaditot med samma siffror och efter att övertiden slutat mållös var det just Tenerife som tilldelades platsen vidare, utan att det behövdes straffsparkar. Varför? För att de hamnade ovanför motståndarna i tabellen, en plats och två pinnar.

Utan tvekan en regel som borde ses över, kan man tycka…

Chans på skräll

Tittar vi på semifinalerna, lämnade Getafe klart bäst besked. Det var inte så att Tenerife underpresterade, men hundra procent kom de knappast upp i.

Med andra ord; fördel Getafe på formfronten. En faktor som stärks nu när det är så tätt mellan matcherna.

Getafe var till och med nära att sätta spiken i kistan i det inledande mötet, på bortaplan, men tappade sent 2-0 till 2-2. Oavsett vad så visades anfallsvilja upp även då och det är en grundläggande förutsättning för vårt spel; att de inte backar hemåt och bevakar resultat.

Nu var skillnaden mellan lagen i serien på så lite som två poäng, men borde inte den ha varit lite större? Getafe har varit min stora favorit att studsa uppåt i seriesystemet av de medverkande i kvalet av den enkla anledningen att jag ser dem som klart bäst spelare för spelare.

Som ni säkert förstått, varåt det barkar – den raka tvåan spelas till 3,20 gånger degen hos Betway.

  Rygga spelet hos Betway – Få 1 000 kr bonus!

Speltips – snabbfakta

Spelstopp: 21:00, onsdag 21/6

Speltips: Getafe vinner, rak tvåa

Odds: 3,20

Bolag: Betway

Räkna ut din vinst

Följ oss på sociala medier