24 februari 2019 Chelsea Manchester City Speltips

Speltips och odds: Torino – Napoli 16 december

En sak är säker om Torino; räkna aldrig bort dem! Även om de inte håller toppklass, kan de stå för suveräna prestationer och med stark form ser vi deras möjligheter mot ett Napoli med problem att kunna skrälla som förhållandevis stora. 

  Hämta en ny bonus – Här hittar ni vår bonusguide!

Det verkar som att hemmaförlusten mot mästarna Juventus tog hårt för Napoli. Den har följts av två ytterligare nederlag; förlust mot Feyenoord, som innan matchen hade kammat noll i Champions League, och endast 0-0 senast mot Fiorentina på hemmaplan, där man annars tappar oerhört sällan.

Som ett symptom på tappen har Inter passerat dem i tabellen och nu står Napoli på silverplatsen, i ett löjligt tajt toppskikt av tabellen. Opassande att tappa nu, när flera av toppkonkurrenterna står starka.

Varför Torino inte är bättre än nia i tabellen kan förklaras i en värre dipp, samt alldeles för många oavgjorda när spelet klickat, vilket exempelvis fyra av de fem senaste matcherna slutat upp i. Den här veckan öppnades dock på ett utmärkt sätt; vann med 3-1 borta över i första hand CL-jagande Lazio. Fantastiskt starkt.

Nu hade man lyxen att spela halva matchen med en man mer på planen mot Lazio, men hedern ska ändå inte tas ifrån dem. Storartad insats – annat kan inte påstås när man vinner över Lazio, på bortaplan.

Vann borta över Lazio

Torino ser bättre och bättre ut. De kan nå upp i bra nivåer, liksom senast, och när det är så tätt inpå varandra med matcherna ökar chansen för att formen är konserverad. Under raden av matcher innan hittas bland annat ett kryss när serieledande Inter besöktes, så de lite större matcherna kan de ändå.

För Napoli känns det sådär. Kapaciteten är enorm och de har visat det fulla av den under merparten av året, men nu fallit ner under isen. 0-0 mot Fiorentina, på hemmaplan, stärker såklart inte upp moralen efter två raka förluster.

Så pass mycket starkare som Napoli, på pappret, är ska de inneha favoritskapet. Det ska vi inte sopa under mattan med. Men såhär stort? Absolut, absolut inte.

Torino +0 mål (asian handicap) – insatsen tillbaka vid kryss – plockar vi till 3,95 gånger såsen hos LeoVegas. Spelet är att föredra före den raka ettan med tanke på hur benägna hemmalaget varit att kryssa.

  Rygga spelet hos LeoVegas – Få 1 000 kr bonus!

Speltips – snabbfakta

Spelstopp: 18:00, lördag 16/12

Speltips: Torino +0 mål (asian handicap)

Odds: 3,95

Bolag: LeoVegas

Räkna ut din vinst

Följ oss på sociala medier