3/2 2019 Leicester Manchester United Speltips

Speltips och odds: Tottenham – Chelsea 20 augusti

Londonderby – och en solid favorit! Det är i alla fall vad vi målat upp i huvudet inför den så stora matchen mellan Tottenham och Chelsea, där vi synar ett speltips till det massiva oddset om 4,10.

  Hämta en ny bonus – Här hittar ni vår bonusguide!

Vad hände med mästarna Chelsea i premiären? Gary Cahill blev utvisad efter cirka kvarten och man hade 0-3 i baken när Burnley, som är tippade i botten, kom på besök redan i halvtid. Fulltid – 2-3.

Och det stora problemet i Chelsea är truppens bredd, vilket påtalats av tränaren Antonio Conte. Förutom ett par skador, har man Gary Cahill och Cesc Fabregas avstängda efter röda kort i premiärmatchen.

Desto mer tillfredsställda kan Tottenham vara efter de inledande 90 minuterna av årets Premier League. De fick hål på Newcastle, en tuff bortamatch mot en nykomling, i den andra halvleken och stod sedan som vinnare med siffrorna två mål mot noll när slutsignalen ljöd. Redo för titelstrid?

”Spurs” saknar bland andra Danny Rose och Erik Lamela.

Urusel premiär av Chelsea

Oddsen på Tottenham har droppat med tiden – och vi tror att det kommer fortsätta så till avspark. Spelvärdet finns fortfarande där, och det är stort. Tror på en total knock out från ”Spurs”.

Orsaken? Att Chelsea helt enkelt är så pass ur balans. Premiären var bland det sämsta jag sett av dem och det kan inte viftas bort helt med att man hade en spelare utvisad i princip hela matchen. Prestationen ska ändå vara bättre.

Hemmaplansfördelen må kanske minska till viss del eftersom matchen spelas på Wembley Stadium, där man kommer husera hela spelåret, istället för White Hart Lane – men annars är det inte mycket som talar för Chelsea.

Premiären var stabilt utförd av Tottenham, som vann en tuff bortamatch. Rider vidare på det här?

På spelfronten finns massvis att vraka i. Vi håller det enkelt och spelar Tottenham med -1,5 mål (asian handicap) till 4,10 gånger degen hos LeoVegas. Då sitter spelet om de vinner med minst två baljors marginal.

  Rygga spelet hos LeoVegas – Få 1 000 kr bonus!

Speltips – snabbfakta

Spelstopp: 17:00, söndag 20/8

Speltips: Tottenham -1,5 mål (asian handicap)

Odds: 4,10

Bolag: LeoVegas

Räkna ut din vinst

Följ oss på sociala medier