30 januari 2019 Liverpool Leicester Speltips

Speltips och odds: Tottenham – Dortmund 13 september

Mer Champions League på menyn! Som vi njuter. Nästa speltips hämtas från Wembley Stadium och matchen mellan Tottenham Hotspurs och Borussia Dortmund och det är värt 3,15 x såsen.

  Hämta en ny bonus – Här hittar ni vår bonusguide!

Lyckan sökes i Europa på nytt och Tottenham får ännu en chans att spela Champions League, där man inte alls fick till det förra året. Revanschlustan borde vara stor! Men finns kapaciteten att utmana på allvar? Av de senaste åren kan en sak slås fast; Premier League-klubbarna har överskattats på den europeiska scenen.

”Spurs” har inte nått deras fulla kapacitet i seriestarten heller. De två hemmamatcherna – mot Chelsea och Burnley – har landat i blott en pinne medan det blivit full pott på resande fot. Wembleyspöket med sin närvaro?

Dortmund är inte en av de mest lysande stjärnorna i Europa, men har alltjämt haft större lycka än kvällens motståndare. Ett par hack bakom de bästa, ändock. Bundesliga öppnades med två raka vinster innan helgens tapp, efter 0-0, borta mot Freiburg – trots en man mer på planen i över en timme. Inte ett enda mål är insläppt, vilket imponerar, och serien toppas. Alltför stora växlar ska ändå inte dras ännu.

”Ska snarare ses som helt öppet”

2,38-3,65-3,15. Det står 1X2-marknaden i när det här speltipset är skrivet, tisdagskväll. Och ja, är inte det missvisande?

Ger Dortmund toppchans på Wembley Stadium av flera orsaker. Spelare för spelare tycker jag att de är snäppet bättre – Premier League-klubbarna överskattas inte sällan på den här nivån.

Dessutom har ”Spurs” uppenbara problem på Wembley Stadium, varpå det pratas om det här spöket. Årets två PL-hemmamatcher har också varit stora besvikelser; förlust mot Chelsea och ynka pinnen mot Burnley. Underkänt, såklart.

Dortmund må ha vissa skadeproblem, men väger inte Tottenhams avbräck på Dele Allí, avstängd, tyngst?

Det här ska snarare ses som helt öppet, möjligen med Dortmund som mycket knappa underdogs, och därför lockar skrälloddsen.

Den raka tvåan testas till 3,15 x polletterna. Bethard dukar ut oddset.

  Rygga spelet hos Bethard – Få 1 250 kr bonus!

Speltips – snabbfakta

Spelstopp: 20:45, onsdag 13/9

Speltips: Dortmund vinner, rak tvåa

Odds: 3,15

Bolag: Bethard

Räkna ut din vinst

Följ oss på sociala medier