30 januari 2019 Liverpool Leicester Speltips

Speltips och odds: Tottenham – Juventus 7 mars

Efter 2-2 i Turin är det fördel Tottenham till returen mot Juventus på Wembley Stadium. Men inte är det klappat och klart… Vi ser framför oss en öppen retur, trots ett starkt bortaförsvar, och målen är de som investeras i. Oddset? 3,75!

  Hämta en ny bonus – Här hittar ni vår bonusguide!

Redan när tio minuter var spelade hade Juventus stänkt in två baljor i match nummer ett och då var känslan att siffrorna kunna skjuta takt upp i taket. Italienarna körde över ”Spurs” – rakt av!

Men efter det andra målet blev det andra bullar. Tottenham hittade in i det hela och när 90 minuter var summerade hade de inte bara reducerat, utan även kvitterat. Därmed är det stor fördel dem inför returen, i alla fall om man lyssnar på oddssättarna, på hemmaplan.

Dessutom blir det Tottenham som skickas vidare i slutspelet vid kryssresultaten 0-0 och 1-1, i och med de två bortamålen. Det är en faktor som är värd att beakta och som kan komma att bli det som får vågskålen att luta över till deras favör.

Det kan dock vara en gigantisk miss att räkna bort Juventus och deras möjligheter, med den rutin och den klass som finns i spelartruppen. Klubben har nått till Champions League-final två av de tre senaste åren.

Man kan klippa odds på runt trippla insatsen för att Juventus löser den här uppgiften tillslut. Det ser vi som värt att investera i, men valet av speltips hämtas från en annan typ av marknad. Däremot – varför inte sitta på två stolar? Det kan ge rejäl avkastning.

Mål, mål, mål!

Huvudfokus blir istället – målen! Tror att det kan rassla till vid upprepande tillfällen här. Förutsättningarna öppnar för detta.

Juventus är extremt försvarsstarka och stabila, det måste nämnas och understrykas. Enda av de 11 senaste matcherna som nollan inte hållits i är matchen mot just Tottenham och efter den har tre raka 1-0-vinster radats upp, också i tuffa matcher.

Det första mötet dessa två emellan var överraskande öppet, fartfyllt och inte bara målrikt, utan chansrikt. Juventus missade en radda av målchanser, bland annat en straffspark, och Tottenham skapade minst lika mycket.

Så, varför inte nu – med ett bortalag i en sits där de måste uppåt i positionerna? Den som verkligen vill höja upp oddset kan testa ett slutresultat som 2-2, alltså precis som det slutade i match ett, men vi väljer en annan och mindre riskfylld väg…

Över 3,5 mål till oddset 3,75 blir vårt speltips och det hämtas hos Unibet.

  Rygga spelet hos Unibet – Sätt in 500, spela för 1 500 kronor!

Speltips – snabbfakta

Spelstopp: 20:45, onsdag 7/3

Speltips: Över 3,5 mål

Odds: 3,75

Bolag: Unibet

Räkna ut din vinst

Följ oss på sociala medier