30 januari 2019 Liverpool Leicester Speltips

Speltips och odds: Tottenham – Real Madrid 1 november

Ett specialspel – kort på en specifik spelare – synas och tipsas om inför onsdagens höjdarmöte mellan Tottenham Hotspur och Real Madrid på Wembley Stadium i London. Tanken är att spelet ska trippla den investerade insatsen.

  Hämta en ny bonus – Här hittar ni vår bonusguide!

Gruppfinal – med en säker plats i slutspelet i potten. Vinnaren är vidare, så enkelt är det. Utsikterna för det även vid en förlust skulle se bra ut, men viss press skulle tillta i och med att Borussia Dortmund, trots allt, formen och den usla prestationen senast i CL, bör vinner klart över APOEL.

Eftersom CL-spelet vänder nu, är detta det helt omvända mötet från senast. 1-1 slutade det på Santiago Bernabéu, efter mål från Harry Kane och Cristiano Ronaldo, respektive storstjärnor.

Matchens favoritskap tilldelas Real Madrid av spelbolagen och det anses därtill ganska betydande. 3,30-3,70-2,30 står 1X2-marknaden i skrivandets stund. Observera att oddsen kan ändras.

Formen under all kritik för lagen inför matchen. Tottenham besegrades med 0-1 borta mot Manchester United senast och trillade dessförinnan ur Ligacupen, när 2-0 tappades till 2-3. Real Madrid har inte levererat alls under säsongen och det värsta av bottennapp åktes på när Girona besöktes i söndags; en 1-2-förlust…

Måste visa karaktär – går överstyr?

Karaktär. Det måste vi få se från Real Madrid om de ska förmå att vända på skutan – och detta har de säkert tryckt på i spelartruppen och från ledarhåll. En som blir en huvudpjäs då är karismatiske Sergio Ramos.

Det här är en match som kan tända till något oerhört; intensitet, tjuvnyp och en hel del känslor. Blir lätt så mellan två storklubbar som dessa och nu när de fajtas om förstaplatsen och att säkra en plats i slutspelet blir det en extra piff på det hela.

Dessa situationer tenderar Ramos alltid att hamna i och han tenderar att få syna en hel del kort. Spelar ibland med känslorna utanpå – på gott och ont. Dessutom hård i duellspelet.

Undertecknad tycker att trippla insatsen för att Sergio Ramos får syna ett kort i matchen, oavsett om det är gult eller rött, är i överkant. Polletterna slussas in med gott samvete!

  Rygga spelet hos LeoVegas – Få 1 000 kr bonus!

Speltips – snabbfakta

Spelstopp: kl 20:45, onsdag 1/11

Speltips: Sergio Ramos får minst ett kort

Odds: 3,00

Bolag: LeoVegas

Räkna ut din vinst

Följ oss på sociala medier