24 oktober 2018 Liverpool Röda Stjärnan

Speltips och odds: Tottenham – West Ham 4 januari

Här har vi hittat ett överodds värt namnet! Det från Londonderbyt mellan Tottenham och West Ham. En viss spelare, profil, är i strålkastarljuset – denna gång, tvärtemot hur det brukar vara, inte i särskilt positiv bemärkelse.

  Hämta en ny bonus – Här hittar ni vår bonusguide!

Derbydags! Här kan det smälla, vänner.

Och det är ett Tottenham som behöver jaga ikapp på toppen, konkurrenterna i Champions League-skiktet av tabellen, och ett West Ham i stort behov av poäng för att rycka ifrån den absoluta botten, för att på allvar ta avstamp från bottenstriden. Så, med andra ord; betydelsefulla pinnar hittas i potten…

Det blir också den sista Premier League-matchen på nästan en och en halv vecka. Bara att passa på att njuta. Att vi därutöver hittat ett speltips att spetsa till matchen med – värt makalösa 6,50 gånger fläsket! – gör det inte sämre för den delen…

Till att börja med kan vi höja ett varningens finger för en potentiell skräll, eller att West Ham åtminstone gör match av det hela. De har presterat bra fotboll mot topplagen de senaste veckorna; bland annat skräll mot Arsenal och Chelsea, och har en högstanivå som kan sätta skräck i de flesta motståndare.

Kane visar karaktär – får syna kort?

Idén om att West Ham har skrällchans har viss inverkan på vårt speltips, även om vi hade köpt detsamma oavsett vad. Det handlar om – korten. Mer specifikt; ett spelarkort.

Och den det handlar om är – Harry Kane. Landsmannen och Tottenhamstjärnan är i tokform; är nybliven rekordman i antal mål under ett kalenderår i Premier League och har spottat in hattricks i hans två senast startade matcher. Mot Swansea, 2-0-vinst, inledde han på bänken – för att spara på krafterna till denna match.

Harry Kane symboliserar mycket av vad Tottenham är och dessa typer av matcher betyder uppenbarligen väldigt mycket för honom. Det skulle kunna betyda att det slår ut fel och att han tar, vad man kan kalla är, ett ”karaktärskort”. Går det illa, är det potentiellt han som tappar det lite. Kanske med ett tjuvnyp, hård satsning eller vad det kan vara.

Senast Kane fick syna en ostskiva var mot Manchester City i mitten av december. En tungviktsmatch även då. Fyra stycken har det blivit på 20 PL-matcher under året allt som allt.

6,50 gånger degen för att Harry Kane får syna (minst) ett kort är värt att syna. Unibet är platsen.

  Rygga spelet hos Unibet – Sätt in 500, spela för 1 500 kronor!!

Speltips – snabbfakta

Spelstopp: 20:45, torsdag 4/1

Speltips: Harry Kane får minst ett kort

Odds: 6,50

Bolag: Unibet

Räkna ut din vinst

Följ oss på sociala medier