2/9 2018 Burnley Manchester United Speltips

Speltips och odds: Trelleborg – Gais 11 september

Lyckan fortsätter vara stor här på Superspelen. Nästa speltips hämtas från Superettan och matchen mellan Trelleborg och Gais. Oddset? 3,10.

  Hämta en ny bonus – Här hittar ni vår bonusguide!

Tack och bock, Örebro SK! De vände och vann med 2-1 över Malmö FF och vårt speltips till 5,50 x insatsen hittade hem. Bara att snurra vidare på flytet och här har vi hittat ett odds som lockar oss starkt…

Innan sommaruppehållet – vem kunde tro att Trelleborg skulle kunna vara en allsvensk klubb nästa år? De går som tåget i Superettan; levererar suverän fotboll och urstarka resultat. Av de senaste nio matcherna har endast en förlorats, sju vunnits och en slutat oavgjord.

Bara att höja på hatten för TFF, som nu är trea i serien. En vinst här – medan Helsingborg förlorar mot Brommapojkarna imorgon – skulle betyda att de har fyra poäng ner till närmsta konkurrent.

Gais är en besvikelse. En stor sådan. Bristen på kontinuitet har visats ta hårt på dem. Det är till och med så pass illa att de blivit en del av bottenstriden i serien och enbart har två pinnar ner till kvalplatserna. Litet uppryck på sistone; 1-1 mot Örgryte senast och innan dess en 1-0-vinst över Degerfors. Båda matcher på hemmaplan, bör nämnas.

Mesta talar för TFF

Detta blir tufft för Gais – och jag förutspår en bekväm vinst för kvällens värdskap. Oddsen för en sådan är lockande, varpå vi ser chansen att skruva upp nivån lite och spela dem med ett minushandikapp om 1,5. Alltså att de ska vinna med minst två baljor.

Ett litet uppryck för Gais, ja. Mer intressant är dock hur de levererar på bortaplan; förlorat 6/7 senaste matcherna. Man kan enkelt slå fast att bortaspelet är den stora orsaken till varför tabellsituationen är såpass prekär.

Trelleborg är Superettans höjdare för närvarande. Vinsterna radas upp och hemmaspelet är erkänt solitt. Det är till och med så att det bara blivit en enda förlust på Vångavallen under året. 7/11 vunna.

3-0?

Trelleborg -1,5 mål (asian handicap) blir alltså spelet till 3,10x hos LeoVegas.

  Rygga spelet hos LeoVegas – Få 1 000 kr bonus!

Speltips – snabbfakta

Spelstopp: 19:00, måndag 11/9

Speltips: Trelleborg -1,5 mål (asian handicap)

Odds: 3,10

Bolag: LeoVegas

Räkna ut din vinst

Följ oss på sociala medier