2/9 2018 Burnley Manchester United Speltips

Speltips och odds: Trelleborg – Örgryte 24 april

Superettan öppnar veckan hos oss på Superspelen och det handlar om Trelleborg mot Örgryte – en match som spelas på Vångavallen, varifrån vi plockar ut ett finfint spel till 3,40 x insatsen.

  Hämta en ny bonus – Här hittar ni vår bonusguide!

Den haltande tabellen ska plattas ut. Den sista matchen i fjärde omgången ska spelas och det är en öppen och intressant match som väntar oss, är tanken.

Det är två klubbar som det finns potential och kapacitet i. Trelleborg har dock inte fått till det som man önskat; inledde med en uddamålsförlust mot Helsingborg och därefter radat upp dubbla kryss – mot Falkenberg och Norrby. Lite press nu, att lösa den där trean…

Gästerna har stått upp desto bättre, i rena prestationer liksom resultat. Två vinster – över Varberg och Åtvidaberg – samt förlust mot topptippade Brommapojkarna är facit. En inkasserad trea här innebär att Örgryte tar klivet upp och får häng på täten i serien…

Ger Öis bra chans

Varken Trelleborg eller Örgryte ska kunna utmana om de allsvenska platserna. Klassiskt mittenmaterial?

Undertecknad ser dock Örgryte som snäppet bättre. Ger dem goda möjligheter att utvecklas vidare och ta nya kliv.

Nu är det förstås en tuff bortamatch som väntar – på plast! – och då kan man ställas inför problem, men visst ska man ses med större chans än oddssättarnas nedplitade siffror antyder?

Att TFF är nere och snuddar på runt dubbelt för att vinna, det är ju bara löjligt. Totalt missvisande. Köper det ej.

Öis har varit bra i seriestarten, bortsett från matchen mot Brommapojkarna, som också är ett oerhört starkt lag. Redan fått in vinnarkänslan och mot ett haltande Trelleborg, som ännu inte spräckt den där nollan i resultatkolumnen – ja, är det inte upplagt för skräll?

Den raka tvåan spelas till mer än acceptabla 3,40 gånger fläsket hos Betser – ett spelbolag där du inte bara spelar mot oddssättarna, utan andra tippare och dina vänner.

  Rygga spelet hos Betser – Få 1 000 kr bonus!

Speltips – snabbfakta

Spelstopp: 19:00, måndag 24/4

Speltips: Örgryte vinner, rak tvåa

Odds: 3,40

Bolag: Betser

Räkna ut din vinst

Följ oss på sociala medier