23 januari 2019 Burton Albion Manchester City Speltips

Speltips och odds: Turkiet – Kroatien 5 september

Pressen är på Turkiet inför tisdagens kvalmatch borta mot gruppettan Kroatien och vi har målat upp en klar matchbild, som kan öppna för spel på HT/FT-marknaden. Vi testar två stycken – till oddsen 15,50 respektive 29,75 gånger det investerade kapitalet.

  Hämta en ny bonus – Här hittar ni vår bonusguide!

Efter 0-2-förlusten mot Ukraina är det nästan så pass extremt att Turkiet måste vinna mot ett urstarkt Kroatien på New Eskisehir Stadium för att hålla hoppet om en mästerskapsplats vid liv.

Vid värsta möjliga scenario – att Ukraina vinner över Island och att det blir en turkisk förlust här – skulle det skilja hela sex poäng till andraplatsen med lika många poäng kvar att spela om. Oavsett utfall i den matchen är Turkiet pressat att vinna här. Bästa scenariot vore ett därutöver ett kryss mellan Island och Ukraina. Då kan det bli spännande…

Spelare för spelare är Kroatien det klart bästa landslaget i gruppen och förstaplatsen parkeras på, men inte utan press underifrån. Ukraina jagar faktiskt bara två pinnar häck i häl. Med fördelen att ha fyra plusmål mot dem skulle med största säkerhet ett kryss räcka för att behålla förstaplatsen efter omgångens slut.

Ett orosmoln är dock formen för Kroatien, som ”bara” kommer från en knapp 1-0-trea över Kosovo – förvisso på en närmast ospelbar plan. Innan dess åkte man på en förlust med de omvända siffrorna när Island besöktes.

Vänder underläge till seger?

Det är ett hårt pressat Turkiet som kommer till spel – och vi tänker oss att de kan småchocka lite, kvalitetsskillnaden till trots. Kroatien är inte i deras bästa form och med rätt energi och intensitet kan turkarna mycket väl ta platsen i förarsätet.

En nyckel för Turkiet – en tidig balja?

Detta skulle innebära ombytta roller; att pressen hamnar på Kroatien, som med det lär ta över mer och mer. Om så blir fallet kan scenförändringen bli markant – något som skulle kunna få Turkiet att börja darra lite smått.

Med de vapnen som Kroatien har i offensiven ska de ha klassen att både komma tillbaka och vända en match mot Turkiet.

Två spel testas, båda hämtade från halvtid/fulltid-marknaden:
1/X – 15,50.
1/2 – 29,75.

Dessa betyder i praktiken att Turkiet ska leda i halvtid och tappa till oavgjort respektive förlust. Båda oddsen är hämtade från Mobilebet.

  Rygga spelet hos Mobilebet – Få 200% bonus upp till 600 kr!

Speltips – snabbfakta

Spelstopp: 20:45, tisdag 5/9

Speltips: 1/X & 1/2 (HT/FT)

Odds: 15,50 & 29,75

Bolag: Mobilebet

Räkna ut din vinst

Följ oss på sociala medier