24 oktober 2018 Liverpool Röda Stjärnan

Speltips och odds: Tyskland – Mexiko 29 juni

Mer än att trippla insatsen. Det ska vi försöka i Confederations Cup-semifinalen mellan Tyskland och Mexiko. Vi undrar; skrällbud? Spelet blir med fokus på målen.

  Hämta en ny bonus – Här hittar ni vår bonusguide!

Den här matchen spelas för övrigt på Fisht Olympic Stadium i Sochi, som har en kapacitet på strax under 50 000 åskådare. Förhoppningsvis väntar en riktigt härlig fotbollsfest i Ryssland.

Så, då är vi här. Den sista matchen före finalen i Confederations Cup, en förturnering till VM i Ryssland 2018. Blir det Tyskland eller Mexiko som fixar finalplatsen? Förloraren kommer få göra upp i en batalj om tredjeplatsen.

Semifinalen innan spelas mellan Portugal och Chile, med avspark onsdag 20:00, alltså 24 timmar innan denna match. Speltipset är hur som helst skrivet dessförinnan, så det återstår att se vilka nationer som gör varandra sällskap i finalen respektive bronsmatchen.

Vad har länderna åstadkommit hittills, då? Jo, två vinster och ett kryss vardera. Ändå blev Tyskland etta och Mexiko tvåa i respektive grupper. De som tyskarna värjt undan är Australien och Kamerun. Matchen mot Chile slutade oavgjord. Chile har besegrat Ryssland och Nya Zeeland, båda knappt, samt kryssat mot Portugal.

Carlos Vela och Javier Hernandez sylvassa

Fokus på det relevanta – spelet.

Tyskland är den större pjäsen, den diskussionen behöver vi inte ta, men Mexiko är absolut kapabla till att skrälla. Ska också nämnas att alla ordinarie spelare inte finns med i respektive trupp, varpå viss ovisshet kan väckas till liv.

Defensivt har inte Tyskland imponerat på undertecknad, förvisso inte Mexiko heller, och mål har släppts in i alla tre matcher. Två mot Australien, exempelvis.

Mexikos offensiva kvalitéer bör absolut inte underskattas. Carlos Vela och Javier Hernandez är två spelare som undertecknad tycker om starkt. Finns smartness och kvickhet – ett sylvasst anfallspar.

Spelet? Det blir Mexiko över 1,5 mål – en lina som de passerade mot Portugal, liksom i resten av matcherna. Oddset är 3,05 och det presenteras av LeoVegas.

  Rygga spelet hos LeoVegas – Få 1 000 kr bonus!

Speltips – snabbfakta

Spelstopp: 20:00, torsdag 29/6

Speltips: Mexiko över 1,5 mål

Odds: 3,05

Bolag: LeoVegas

Räkna ut din vinst

Följ oss på sociala medier