23 januari 2019 Burton Albion Manchester City Speltips

Speltips och odds: U21-EM, Portugal – Spanien 20 juni

Vi har hittat en målskytt till 3,30 x såsen när två av U21-EM:s tungviktare tillika rivaler i Portugal och Spanien ska slåss om tre färska pinnar, vilka skulle föra dem till mästerskapets slutspel.

  Hämta en ny bonus – Här hittar ni vår bonusguide!

Premiärerna bjöd på vinster, men också lite olika besked. Ännu är det svårt att sia hur starka Portugal och Spanien är i relation till varandra samt resten av mästerskapets titelaspiranter. Kandidater till att vinna hela kalaset, det är de dock.

Trots en första halvlek som var uruselt utförd, lyckades Portugal vinna med 2-0 över Serbien efter en sen spik i kistan. Men just det faktum att man närmast blev utspelade under den första halvan, vad betyder det; är inte Portugal bättre än vad som visades upp?

Det här blir en måttstock som sannolikt kommer besvara en hel del frågor och funderingar, egentligen för båda lagen.

Spanien var totalt dominanta i premiären och vann med förkrossande 5-0, men det var trots allt ett tunt Makedonien, som har den absolut minst namnstarka truppen i hela U21-EM, som stod för motståndet. Matcherna mot just Portugal samt Serbien blir mer intressanta, där de på allvar kan ställas inför problem.

Hattrick i första matchen

Favoritskapet är dock Spaniens – och det är rätt klart. På pappret har de ett bättre material och Portugal rosade, som nämnt, inte marknaden i premiärmatchen.

Resultatspelen till deras favör lockar dock inte… Hade velat ha lite bättre betalt för att slussa in polletterna, för Portugal ska ändå inte underskattas.

Däremot finns det värde att hitta på målskyttemarknaden, menar jag bestämt. Det finns ett flertal spelare som beräknas ha klart större chans än Spaniens Marco Asensio att antecknas i målprotokollet – trots att Real Madrid-spelaren stänkte in ett hattrick i premiären. Han var på rätt plats vid rätt tidpunkt och klinisk i de avslutande momenten.

LeoVegas sticker ut med 3,30 x såsen för att Marco Asensio ska hitta nätet vid minst ett tillfälle och det är alldeles för bra för att inte syna.

  Rygga spelet hos LeoVegas – Få 1 000 kr bonus!

Speltips – snabbfakta

Spelstopp: 20:45, tisdag 20/6

Speltips: Marco Asensio målskytt ”anytime”

Odds: 3,30

Bolag: LeoVegas

Räkna ut din vinst

Följ oss på sociala medier