23 januari 2019 Burton Albion Manchester City Speltips

Speltips och odds: Valencia – Las Palmas 9 januari

Med ett Las Palmas som helt enkelt inte har råd att investera kraft i cupen, mot ett normalt sett starkt Valencia, ser vi chansen för proppen att åka ur. Slutsatsen? Två specifika resultatspel.

  Hämta en ny bonus – Här hittar ni vår bonusguide!

Det här cupspelet vill de, Las Palmas, väl nästan bara bli av mer, få ur vägen? Klubben är sist, oväntat och under all kritik, i Primera División och har fem pinnar upp till den säkra marken. All kraft måste investeras i överlevnad. Cupen är därför totalt nedprioriterad. Här vill man väl bara avverka matchen för att stampa vidare i seriespelet?

Inför returmötet mot Valencia, i åttondelsfinalen, står det dock 1-1 – ett resultat som överraskade lite smått. Det var till och med nära att Las Palmas vann matchen, då de hade ett mål mot noll fram till fem minuter kvar av ordinarie speltid.

Valencia har överraskat positivt under året, fastän de tappat lite fart, vilket kanske inte är helt oväntat. Alltjämt är de uppe i toppen och nosar, nu på tredjeplatsen och således en av de som leder ut i Europas finrum, även kallat Champions League.

Finns det då motivation till att satsa lite hårdare på cupspelet? Det tror vi. Seriespelet är titelchansen som borta, i praktiken helt, och det är klart att klubben suktar efter en titel. Fokus? Absolut!

Galna resultatspel

Hemmaplan.
Klasskillnad.
Motivationsskillnad.

Som ni förstår vartåt vi lutar – här kan det bli att åka av! Ser Valencia som stora favoriter, till och med större än oddssättarna, och det skulle inte förvåna det minsta om siffrorna sköt rakt upp i höjden.

Offensivt har Valencia ett flertal nycklar att utnyttja, mot ett bortaförsvar som inte verkar förmå att hålla försvarsmuren uppe alls. Samtidigt, dessutom med bristande motivation, kan det bli svårt att orka alldeles för mycket framåt. Också, rotation?

3-0 och 4-0 känns som mer än tänkbara utfall av matchen. Resultatspelen tas till 11,00 respektive 16,75 x polletterna och båda oddsen hämtas hos Betser, som erbjuder de bästa siffrorna på marknaden.

  Rygga spelet hos Betser – Få 1 000 kr bonus!

Speltips – snabbfakta

Spelstopp: 21:30, tisdag 9/1

Speltips: Resultatspel: 3-0 / 4-0

Odds: 11,00 / 16,75

Bolag: Betser

Räkna ut din vinst

Följ oss på sociala medier