28/9 2018 Speltips Hertha Berlin Bayern München

Speltips och odds: Valencia – Real Madrid 27 januari

Ett bättre tillfälle att ställas mot Real Madrid kunde knappast dyka upp – och spelvärdet är enormt! Valencia står för värdskapet mot mästarna och, helt missvisande, presenteras de som klara underdogs.

  Hämta en ny bonus – Här hittar ni vår bonusguide!

Vad som händer i Real Madrid, det är extremt svårt att sia. Klubben, som spelade hem både Primera División och Champions League i fjol, är helt borta ur titeldiskussionen i det förstnämnda och trillade faktiskt ur veckans Copa del Rey likväl.

Och på vilket sätt det var, va? Bortamötet mot Leganés vann de med 1-0, för att falla med 1-2 hemma på Santiago Bernabéu. Därmed ute ur leken på färre bortamål. En brutal käftsmäll! Det tycks bara bli värre och värre. Innan cupfiaskot visades det dock prov på vilken nivå detta Real Madrid kan nå upp i, när de krossade och förnedrade Deportivo La Coruna med siffrorna 7-1.

Valencia hittas faktiskt ovanför Real Madrid i tabellen, som trea. De har en fantastisk chans att stärka deras aktier i kampen om Champions League-platserna och skulle det vid såväl händelse av ett kryss som vinst.

Att klubben stått så starkt kan ses som lite överraskande med tanke på de senaste årens fiaskon, men det är väl snarare så att de inte nått upp i nivå; fått ut i närheten av de kvalitéer som finns? Klass finns det i spelarmaterialet. Stor sådan!

Dagens bästa speltips

Smaka på det här: 4,90 x såsen för att Valencia ska vinna. På hemmaplan! Mot ett totalt opålitligt Real Madrid! Vi sticker till och med ut hakan och påstår det här vara ett av årets mest missvisande av odds.

Det handlar alltså om ett Valencia som dels har fördel av hemmaplan och dels hittas ovanför Real Madrid i tabellen.

På hemmaplan har Valencia blott förlorat en match i årets La Liga, medan de spelat oavgjort mot bland andra Atlético Madrid och Barcelona. Real Madrid, då – deras bortafacit? Inte en enda av de fyra senaste matcherna på resande fot har vunnits! Där hittas exempelvis en torsk mot Girona.

En uppsjö av tänkbara och värda spel finns att ta del av. Plushandikappen på Valencia för de som vill dra ner nivån lite. De ser supervärda ut på förhand!

Men som ni vet älskar vi på Superspelen skrällar och rejäla odds. I en match som denna, där oddsen är så brutalt felsatta, kan det vara extra bra på sin plats att slå på den stora trumman.

Bethard erbjuder 4,90 gånger insatsen för en rak etta här, att Valencia ska vinna, och det tänker vi inte missa att utnyttja för någonting i världen. Lördagens bästa speltips!

  Rygga spelet hos Bethard – Få 1 250 kr bonus!

Speltips – snabbfakta

Spelstopp: 16:00, lördag 27/1

Speltips: Valencia vinner, rak etta

Odds: 4,90

Bolag: Bethard

Räkna ut din vinst

Följ oss på sociala medier