28/9 2018 Speltips Hertha Berlin Bayern München

Speltips och odds: Varberg – Degerfors 17 juni

Mitt i all U21-EM-hets testar vi lyckan i Superettan från Påskbergsvallen, var Varberg tar emot Degerfors. Spelbolagens värdering på 1X2-marknaden är under all kritik – och då vore det dumt att inte klippa till.

  Hämta en ny bonus – Här hittar ni vår bonusguide!

Lördagen är en fotbollsfest ut i spetsen med flera Superettan- och EM-fajter. Därtill spelas bland annat kval till La Liga, så det finns sannerligen saker att vraka i.

Här har vi Superettans nummer 11 mot femma och trots att endast är fyra pinnar dem emellan, är känslan att de är inför helt olika vägskäl inför framtiden.

Varberg löste oavgjort, 0-0, hemma mot Trelleborg och det var ett fall resultat, även om resultatet i normala fall hade kunnat ses lite som en besvikelse. Innan dess hade nämligen tre raka matcher förlorats och laget är farligt nära det negativa kvalområdet.

Om Degerfors skulle vinna det här har de faktiskt chansen att på allvar ta position i kampen om framförallt tredjeplatsen, vilken leder till kval mot Allsvenskan, när man ”bara” har fem pinnar upp dit. Förlust och då blir uppförsbacken sannolikt alldeles för brant.

Skrällbud

Det är på 1X2-marknaden vi hittar värdet. På nytt skänkt från Bethard.

Vi får känslan av att oddssättarna och marknaden underskattar Degerfors och deras kvalitéer på resande fot, inte minst på plastunderlag, vilket till viss del är förståeligt när fem raka bortamatcher radats upp utan vinst – men tre av dessa har slutat oavgjorda och de enda förlusterna kommit mot Brommapojkarna och Helsingborg.

Bortapremiären, på plast, mot Syrianska vann man.

Och Degerfors är i avsevärt mycket bättre form än Varberg, som ser ut att ha tappat självförtroendet helt efter en pinne på de fyra senaste matcherna. Detta medan Degerfors vunnit två av de tre senaste, övrig mot nämnda BP.

När vi kokar ner allt ska Degerfors också betraktas som den bättre parten, eller hur?

Den raka tvåan spelas till hela 4,40 x smeten hos Bethard.

  Rygga spelet hos Bethard – Få 1 250 kr bonus!

Speltips – snabbfakta

Spelstopp: 16:00, lördag 17/6

Speltips: Degerfors vinner, rak tvåa

Odds: 4,40

Bolag: Bethard

Räkna ut din vinst

Följ oss på sociala medier