24 oktober 2018 Liverpool Röda Stjärnan

Speltips och odds: Vardar Skopje – Fenerbahce 17 augusti

Vardar Skopje har lämnat hyfsade avtryck i årets Europaäventyr och vi ser inte dem som helt bortom chans att i alla fall sätta press på turkiska Fenerbahce i EL:s playoffrunda. Vårt speltips inför matchen betalar oss oddset 6,25.  

  Hämta en ny bonus – Här hittar ni vår bonusguide!

Det räckte inte ända in i kaklet till Champions League för Vardar Skopje. Svenska Malmö FF skickades ut i kvalet och kanske ännu mer förvånande var det att det var rättvist. Därefter hade man 1-0 från hemmamatchen mot Köpenhamn, men föll hårt i returen – vilket sätter dem här, i playoffet mot Europa League.

Lotten som makedonierna fick kunde helt klart varit enklare… Kan de skrälla på nytt, eller åtminstone sätta lite press på motståndarna?

Den turkiska storklubben Fenerbahce har inte nått ända fram de senaste åren och kämpar för få tillbaka till deras storhetsstämpel även sportsligt. Kan en större framgång i Europa League vara en del på vägen dit?

Fenerbahces hittills enda kvalmotståndare har varit Sturm Graz. Då vände de och vann bortamötet samt spelade oavgjort i returen när österrikarna kom på besök – med nöd och näppe.

Draw no bet-spelet tokintressant

Vardar har visats vara löjligt jobbiga att möta på bortaplan. De har alltså vunnit över Malmö FF och Köpenhamn – spelar smart, med lite tjuvnyp och har fått deras motståndare ur balans.

Frågan är om den turkiska klubbfotbollen är smått överskattad? Galatasaray föll ju mot Östersund i just EL-kvalet för cirka månaden sedan och de gjorde allt annat än att imponera i det dubbelmötet. Såklart; andra lag medverkar nu – men helt skilda i kvalitetsmått är de inte.

Med största säkerhet kommer det vara Fenerbahce som når det åtråvärda Europa League-gruppspelet – men att de vinner på bortaplan är inte alls lika säkert…

Hur som helst – att det finns värde på Vardar Skopje är tveklöst. Vi håller det enkelt och spelar dem med försäkringen att få pengarna tillbaka vid oavgjort till hela 6,25 gånger fläsket hos LeoVegas.

  Rygga spelet hos LeoVegas – Få 1 000 kr bonus!

Speltips – snabbfakta

Spelstopp: 20:00, torsdag 17/8

Speltips: Vardar draw no bet

Odds: 6,25

Bolag: LeoVegas

Räkna ut din vinst

Följ oss på sociala medier