2/9 2018 Burnley Manchester United Speltips

Speltips och odds: Värnamo – Helsingborg 26/6

Utbudet är inte superskoj just nu, men vi har hittat spelvärde i en 3,20-oddsare från måndagens Superettanbatalj mellan Värnamo och Helsingborg.

  Hämta en ny bonus – Här hittar ni vår bonusguide!

11 matcher, noll förluster. De två senaste, två raka torskar och 0-9 i målskillnad. Vad har hänt med Helsingborg?

Givetvis är det under all kritik att åka på sådana käftsmällar, men det visade också på att skillnaden mot Brommapojkarna och Dalkurd – ettan och tvåan i tabellen – är stor. Tycker de håller en helt annan nivå medan HIF är hyfsat jämnstarka med åtminstone ett par andra konkurrenter, om möjligen lite bättre.

”Bara” sex pinnar är emellan Värnamo och Helsingborg, men de förstnämnda är placerade tolva och de sistnämnda trea. Det vänder fort i Superettan. Var kan vi hitta Värnamo när allt ska summeras? Mitten, det är min tanke.

Raka tvåan synas

Speltipset här hämtar vi från 1X2-marknaden – och det är tvåan som investeras i. Kan inte alls instämma i att den borde stå i 3,20 x insatsen, vilket presenteras av Bethard, eller ens över trippelt betalt.

Det kanske kan tyckas lite underligt eftersom Helsingborg blivit förnedrade i två matcher efter varandra, men nu sänks nivån rejält och mot den här typen av motståndare ska siktet alltid vara på tre pinnar. Kort och enkelt; de är ett bättre fotbollslag. Någon superskillnad – nej. Men den existerar.

Värnamo är i rätt bra form, men känslan är att en reaktion borde komma strax. Tittar vi över lite tid har fem av de nio senaste matcherna förlorats.

Som nämnt; vi slussar in polletterna på den raka tvåan till de 3,20 x insatsen som presenteras av Bethard.

  Rygga spelet hos Bethard – Få 1 250 kr bonus!

Speltips – snabbfakta

Spelstopp: 19:00, måndag 26/6

Speltips: Helsingborg vinner, rak tvåa

Odds: 3,20

Bolag: Bethard

Räkna ut din vinst

Följ oss på sociala medier