2/9 2018 Burnley Manchester United Speltips

Speltips och odds: Värnamo – Öster 28 augusti

Det är med helt olika formkurvor som Värnamo och Öster ska mäta krafterna på Finnvedsvallen när den nya veckan tar vid – och vi litar på den formstarkare parten när även andra faktorer är att ta hänsyn till.

  Hämta en ny bonus – Här hittar ni vår bonusguide!

Gårdagens speltips – det raka krysset mellan Malmö FF och IFK Göteborg – prickade alldeles utmärkt efter 2-2 på tavlan till de 4,40 x insatsen som vi klippte. God form på spelfronten! Flera fina odds som hittat in på sistone. Hoppas ni varit med på noterna.

Nu handlar det om Superettan när utbudet är sämre på andra håll, men spelvärdet finns här och det är vad som är av betydelse.

Värnamo är lite småpressade i serien; har efter upprepande sämre resultat minskat avståndet ner till kvalplatserna mot Division 1 till så lite som två pinnar. Faktum är att man inte vunnit i Superettan sedan en hel månad, eller fem matcher, tillbaka.

Öster jagar en allsvensk plats. Mycket talar för att de inte ska räcka till, men chansen finns där. En vinst i denna batalj och man har bara två poäng upp till tredje- och kvalplatsen mot Allsvenskan. Gäller att ta vara på chansen nu, för annars är risken stor att bli frånspurtade.

Öster med toppchans

Tycker inte att det ska vara mycket till diskussion – här ska Öster gälla som kraftiga favoriter, fastän de är på resande fot. De är den bättre parten, den mest formstarka sådana och därtill lider Värnamo av stora avbräck.

De som saknas för Värnamo är Pär Cederqvist och Fredrik Lundgren, som båda visades ut i 1-2-förlusten mot Brommapojkarna senast. Det var den femte raka matchen uppradad utan vinst och situationen blir alltmer desperat…

Öster bör vinna här för att chansen på allsvenskt spel ska leva vidare och vi ser deras chanser till detta som stora. Det må ha blivit en oväntad torsk mot Syrianska förra veckan, men oro för formen behöver man inte känna då det sett bra ut dessförinnan. De små dipparna är oundvikliga. Studsar tillbaka?

Ett revanschlystet Öster att både leda i halvtid och vinna efter fulltid plockas till 3,80 gånger pengarna hos LeoVegas.

  Rygga spelet hos LeoVegas – Få 1 000 kr bonus!

Speltips – snabbfakta

Spelstopp: 19:00, måndag 28/8

Speltips: 2/2 (halvtid/fulltid)

Odds: 3,80

Bolag: LeoVegas

Räkna ut din vinst

Följ oss på sociala medier