3/2 2019 Leicester Manchester United Speltips

Speltips och odds: Vasalund – Hammarby 18 februari

Det svenska spelåret har startat! Söndagen bjuder, bland mycket annat, på match mellan Vasalund och Hammarby, från vilken vi inte skulle bli överdrivet chockade om vi får se en av de klassiska ”osannolika” skrällarna. Speltipset? Det betalar 3,85 x insatsen!

  Hämta en ny bonus – Här hittar ni vår bonusguide!

Omskakade är det som Hammarby tar klivet in i den nya tävlingssäsongen och Svenska Cupen-gruppspelet. Så sent som under januari månad ersattes den nu före detta tränaren Jakob Michelsen av tidigare assisterande, Stefan Billborn, vid rodret. En tränare som är oprövad med den här typen av uppgifter.

Och efter det – en ren korrelation eller ej? – har Hammarby svikit i flera vänskaps- och uppladdningsmatcher. Man kan för ärlighetens skull inte påstå att någondera av dessa lämnat positiv eftersmak. Sist blev det en brutal 1-4-förlust mot Frej, som är bottentippade i Superettan.

Vilka är Vasalund, då? De trillade ur Division 1 Norra förra året och hoppas ta avstamp uppåt i seriesystemet på nytt nu. I truppen finns en del mer kända namn, som AIK-profilen Kenny Pavey och DIF-sonen, Patrick Amoah. Några spelare har tidigare varit på den högsta nivån i Sverige och bortsett från det finns det mycket ungt blod i truppen.

Ojämnt lag

Skillnaden mellan Allsvenskan och Division 2 är förstås fantastiskt stor. Gälla som storfavoriter ska Hammarby, men vi kan ändå inte undvika att höja ett litet varningens finger inför matchen.

Hammarby har – ursäkta språket – varit urusla i matcherna innan denna; har inte alls fått till det. 1-4-förlusten mot Frej var bara toppen av isberget. Truppen känns dessutom inte helt klar och är väldigt ojämn i dess kvalitet.

På målvaktsposten i ”Bajen” kommer exempelvis Benny Lekström, 36, ta plats på grund av skador, som det ser ut – och han håller inte i närheten av allsvensk klass. Långt, långtifrån.

Vasalund har faktiskt nått hit till gruppspelet via fjolårets seger över då allsvenska AFC Eskilstuna.

I det här skedet av spelåret, precis i början, duggar skrällarna ofta tätt och Svenska Cupen är inget undantag. Liten chans för Vasalund att åtminstone fixa ett kryss? Det tycker vi ändå.

Dubbelchansen 1X spelas till 3,85 x såsen hos Betser.

  Rygga spelet hos Betser – Få 1 000 kr bonus!

Speltips – snabbfakta

Spelstopp: 15:00, söndag 18/2

Speltips: Dubbelchansen 1X

Odds: 3,85

Bolag: Betser

Räkna ut din vinst

Följ oss på sociala medier