24 oktober 2018 Liverpool Röda Stjärnan

Speltips och odds: Växjö Lakers – Djurgården 8 februari

Från fotbollens värld, till ishockeyns – men med intakt vinnarstil? Ett möjligen smånedbrutet, men ändock serieledande Växjö Lakers tar emot tabelltvåan Djurgården i en match vi ser som mycket oviss. Därför: värdet på skrällspelen!

  Hämta en ny bonus – Här hittar ni vår bonusguide!

Grundserien i SHL har varit en fantastisk historia för Växjö Lakers, som i praktiken redan säkrat deras plats på toppen av kullen. Vi kan till och med påtala total dominans från deras sida, när avståndet ner till närmsta konkurrent, just DIF, är på inte mindre än 17 pinnar. Fruktansvärt imponerande.

Men i den mån att Lakers skulle stå bland de starkaste i SHL är det ingenting som överraskar. Laget innehåller enorm kvalitet och ska ses med absolut toppchans även i det kommande slutspelet.

Mer av ett utropstecken är Djurgården – kanske SHL:s största, i positiv bemärkelse? Stockholmarna och deras lagbygge var rejält ifrågasatt på förhand, till att nu hittas de alltså på silverplatsen och med absolut största säkerhet bli en del av åtråvärda topp sex. Utmanare även i slutspelet? Förvånas inte om så blir fallet!

Utsökt rakt spel!

Den här seriefinalen, vad är våra tankar inför den? Skrällbetonade! Som så ofta här på Superspelen. Vi älskar de massiva oddsen! På sistone har lyckan varit extra stor, med tre raka speltips som hittat hem – till oddsen 6,40, 3,40 och 3,30. Observera att detta tips är skrivet och publicerat före kvällens tyska spelidé.

Växjö Lakers kommer till spel med värsta möjliga uppladdning i form av en oväntad finalförlust mot finska JYP i CHL. De var storfavoriter på förhand och en sumpad titelchans kan såklart slå mot självförtroendet, rubba balansen en del. Kanske väntar en lite sämre period framöver?

Addera på det kort vila inför matchen, två dagar, i jämförelse med Djurgårdens fem. Den faktorns betydelse ska förvisso inte överdrivas, men inte heller viftas undan helt och hållet.

Det brukar bli tajta matcher när Växjö och Djurgården drabbar samman, och de senaste har varit till fördel de sistnämnda – med tre av de fyra senaste vunna. För runt tre veckor sedan vann de efter straffar i just Vida Arena. 4-4 var resultatet efter såväl 60 minuter som övertid.

Krysset skulle kunna vara lockande med de senaste inbördes matcherna i åtanke, men med Lakers CHL-finaltorsk ser vi risken för att formen får sig en rejäl smäll, varpå de raka skrällspelen blir av större intresse.

För DIF blev det en övertidsförlut borta mot Luleå sist, men av insatsen fanns en del positivt att lyfta. 7/10 senaste matcherna har vunnits.

Den raka tvåan är utsökt till oddset 3,40, som vi får uppdukat av Betser. In med degen!

  Rygga spelet hos Betser – Få 1 000 kr bonus!

Speltips – snabbfakta

Spelstopp: 19:00, torsdag 8/2

Speltips: Djurgården vinner, rak tvåa

Odds: 3,40

Bolag: Betser

Räkna ut din vinst

Följ oss på sociala medier