23 januari 2019 Burton Albion Manchester City Speltips

Speltips och odds: Vidi – Malmö FF 14 augusti

Efter oavgjort hemma i Skåne är det ett pressat Malmö FF som tar picket och packet ner till Ungern för att möta Vidi FC. Superspelen har hittat en passande högoddsare inför matchen och ni tar del av den här…

  Hämta en ny bonus – Här hittar ni vår bonusguide!

1-1 på tavlan. Där står vi nu – ett resultat som innebär att Vidi just nu är vidare, i och med bortamålet de fick med sig från Swedbank Stadion…

Men halva dubbelmötet återstår och alltjämt rättfärdiga favoriter är skåningarna. Det är uppenbart, när 90 minuter är spelade, att viss klasskillnad det facto råder och Malmö FF ska greppa taktpinnen även här.

Någon enkel resa mot ett eventuellt Champions League-playoff blir det dock inte. Mot rumänska Cluj var det med kniven mot strupen som avancemanget löstes, faktiskt med vinsten i bortamötet. Hemmaditot slutade också det 1-1.

För den neutrale ska det också observeras att MFF är det enda återstående svenska hoppet ute i Europa. Om de nådde Champions League vore det en storsuccé och bara att ta sig vidare härifrån skulle med all säkerhet innebära spel i minst Europa League. Mycket i potten. Årets viktigaste match, nu när den allsvenska titeln är så pass långt borta också.

Nytt kryss

Som vi slagit fast: Malmö FF är ett, spelare för spelare, bättre fotbollslag. Det kan också avläsas i oddsen. Störst chans att avancera vidare ska de fortfarande, trots besvikelsen till hemmakryss.

Men någon lätt uppgift blir det inte. Vidi är knappast oävna på sätt och vis. I det första mötet stretade de emot väl, satte defensiven fint och som en varningssignal har vi redan fått se flera svenska klubbar som misslyckats i Europa – som klara favoriter också. Se bara Djurgården och AIK…

Tror på ett något mer offensivt lagt Vidi här, men som likväl tar det säkra före det osäkra. Bäddar för ett nytt kryss – och varför inte 1-1 samt förlängning?

Vi spelar det raka krysset till 3,20 gånger fläsket hos LeoVegas.

  Rygga spelet hos LeoVegas – Få 500% bonus upp till 500 kr!

Speltips – snabbfakta

Spelstopp: 20:00, tisdag 14/8

Speltips: Oavgjort, rakt kryss

Odds: 3,20

Bolag: LeoVegas

Räkna ut din vinst

Följ oss på sociala medier