12/1 2019 Tottenham Manchester United Speltips

Speltips och odds: Watford – Arsenal 14 oktober

Den ständiga besvikelsen – kanske är det att ta i lite… – Arsenal ställs inför en svår bortamatch mot överraskande starka Watford på Vicarage Road Stadium med ett klart för kraftigt favoritskap.

  Hämta en ny bonus – Här hittar ni vår bonusguide!

Det är bara att njuta, så mycket kvalitativ fotboll det bjuds på under helgen. Denna fajt kan bli en äkta höjdare, tror vi på Superspelen – och det spetsar vi till med ett speltips med fantastiskt spelvärde.

Inför spelåret snackades Watford ner från alla möjliga håll, och de har verkligen motbevisat kritikerna. Ta bara det faktum att de flåsar Arsenal i nacken, med en poäng som skiljer dem åt. Tre vinster, tre oavgjorda och en förlust. Marco Silva, vars sejour som tränare i Hull City innan detta uppdrag blev kortvarig, är redan prisad.

Hur ska man i korthet summera Arsenals senaste år bäst? Huvudvärk. Arsené Wenger sitter kvar trots uteblivna resultat, vilket retat upp växande delar av supporterleden. De stora och på pappret svårare matcherna landar oftast i besvikelser och förra årets besvikelse innebar att Champions League, för första gången sedan 1996, missades. Det är ju inte riktigt i Europa League som alla runtom och inom Arsenalleden vill att de ska vara…

”… är i sanningens namn löjligt”

Överskattningen av Arsenal är brutal, det kan inte sopas under mattan med. Så även här, i denna match.

5,70 gånger pengarna för en hemmavinst som Watford levererat är i sanningens namn löjligt. Den förnedrande torsken mot Manchester City, 0-6, visades vara en plump i protokollet och saker har fallit ut väl därefter. Flera fina prestationer, liksom bra resultat.

Räcker då Watford till mot de bättre motstånden? 3-3-krysset mot Liverpool i premiären är ändå en indikation på det. Ska absolut inte vara oävna på den här nivån, särskilt på hemmaplan.

Visst, Arsenal har steppat upp lite, men av de senaste åren att döma brukar de kunna knäckas som en blixt från klar himmel. Förra årets hemmamöte mot Watford slutade faktiskt i förlust, 1-2. Bortamatchen vann de däremot.

Undertecknad sticker ut hakan och menar att det här ska ses som en öppen match på alla sätt och vis.

Ettan till 5,70x – ojojoj, den smäller vi in polletterna i. Bethard med oddset.

  Rygga spelet hos Bethard – Få 1 250 kr bonus!

Speltips – snabbfakta

Spelstopp: 18:30, lördag 14/10

Speltips: Watford vinner, rak etta

Odds: 5,70

Bolag: Bethard

Räkna ut din vinst

Följ oss på sociala medier