24 februari 2019 Chelsea Manchester City Speltips

Speltips och odds: Watford – Brighton 26 augusti

En hetare match hade vi kunnat klicka in polletterna på, men spelvärdet som dukas upp inför 16:00-fajten mellan Watford och Brighton vore dumt att missa. Ett kombinationsspel investeras i – till trippla insatsen.

  Hämta en ny bonus – Här hittar ni vår bonusguide!

Ett skadeskjutet Watford har trots allt imponerat under seriestarten. Mycket positivt runtom klubben som ett symptom på detta. Premiären, mot Liverpool, slutade oavgjord, 3-3, i en fantastiskt underhållande historia och nu senast vann man med stabila två mål mot noll mot Bournemouth.

Lika mycket positivt – om ens någonting? – kan man inte säga om Brightons seriestart. Nykomlingen har, som väntat, haft stora problem och mycket talar för att de inte har kapaciteten att överleva i finrummet, även om bara två matcher är spelade. Två förluster på lika många matcher har det blivit – mot Manchester City och Leicester – och den samlade målskillnaden är 0-4.

Vinner och håller nollan

Att Watford ska axla ett större favoritskap inför matchen är tveklöst. Ser dem som bra mycket större favoriter än att vi erbjuds strax över dubbla insatsen för att de ska vinna. Här på Superspelen, där vi alltid höjer risken, ser vi dock chansen för just det – med ett kombinationsspel.

Gästerna först, då? De har, som nämnt, förlorat de två inledande matcherna. Förvisso i hyfsat tuffa matcher – men det finns orosmoln. Det kanske främsta är bristen på udd i offensiven; få vapen som på allvar kan sätta skräck i motståndarförsvaren och man har ännu inte målat i årets seriespel.

Watfords form är bättre och material dito. Klart bättre, skulle jag till och med vilja påstå. Hemmafördelen på det och man borde kunna kontrollera ett uddlöst Brighton utan större besvär, även om det inte lär bli en ”walk in the park”.

Nycklarna för att både föra matchen, kontra sönder och hålla lakanet tätt finns för Watford i den här matchen, mycket tack vare att Brighton ser så kalla ut.

Valet av spel – att Watford vinner och håller nollan till trippla insatsen. Spelet synas hos Bethard.

  Rygga spelet hos Bethard – Få 1 250 kr bonus!

Speltips – snabbfakta

Spelstopp: 16:00, lördag 27/8

Speltips: Watford vinner och håller nollan

Odds: 3,00

Bolag: Bethard

Räkna ut din vinst

Följ oss på sociala medier