23 januari 2019 Burton Albion Manchester City Speltips

Speltips och odds: Watford – Chelsea 5 februari

Det blir lite kortare tankar från måndagens enda Premier League-match, där de medverkande är Watford och Chelsea på Vicarage Stadium. Speltipset? Det är värt hela 6,40 x insatsen!

  Hämta en ny bonus – Här hittar ni vår bonusguide!

Gårdagens dubbelspel, minushandikapp på Napoli samt hörnor på Lyon, prickade alldeles perfekt till oddset 3,30! Nu hoppas vi kunna ta lyckan vidare, till denna enskilda match och detta singelspel…

Watford hittas i mitten av tabellen, Chelsea i toppen. Inte alls oväntat. Lite som det ska vara, är känslan. Matchen visas på Viasat Premium och Viaplay med start 21:00, plus inför, under- och eftersnack.

Det är dock med viss press som Watford ska försöka komma framåt. Till följd av urusla resultat de senaste månaderna, samt snack om interna konflikter, har de hämtat in Javi Garcia som tränare – ännu utan lycka. Laget varvar förluster med oavgjorda. Försvinnande sällan de vinner numera.

På grund av detta har avståndet ner till bottenområdet i tabellen, de tre som slussas ner i Championship, enbart på tre pinnar. Lite pressat i alla fall.

Press finns även på Chelsea, som alltid när en Champions League-biljett ska säkras. Laget är tabellfyra och skulle vid händelse av en trea kliva upp en plats samt öka avståndet till ”Spurs”, som då är utanför det här området, under till fyra pinnhål.

”Ger dem minst 20% chans”

Det är från årets kanske värsta insats Chelsea kommer till Vicarage Road, en 0-3-förlust hemma mot AFC Bournemouth. Under all möjlig kritik, förstås. Vad hände där? Addera att de tre insläppta målen kom under en tidsintervall på 15 minuter i den andra halvleken.

Plumpar har det blivit en del för Chelsea och formen ser inte ut att vara den bästa. Exempelvis sitter Ligacupsemifinaltorsken mot lokalrivalen Arsenal säkerligen färskt i minnet. Undertecknad blir inte imponerad.

Watford är i urusel form, ja, men har precis genomfört ett tränarbyte och omöjligt att vi får se en vitamininjektion på det är det inte. Garcia har bara suttit vid rodret i två matcher, varav ena i en mindre prioriterad cupmatch som förlorades. Därefter, 0-0 borta mot Stoke City. Absolut ett acceptabelt utfall.

Med tanke på vilken prestation Chelsea kommer från, hemmaplansfördelen till Watford och det trots allt färska tränarbytet – luktar det inte lite storskräll denna afton, i måndagens enda Premier League-batalj?

Gott om spel att vraka i finns. Vi håller det enkelt och spelar den raka ettan till oddset 6,40 hos Bethard. Den köper jag minst ner till 5,00 och ger alltså Watford runt 20% chans att det facto vinna matchen.

  Rygga spelet hos Bethard – Få 1 250 kr bonus!

Speltips – snabbfakta

Spelstopp: 21:00, tisdag 5/2

Speltips: Watford vinner, rak etta

Odds: 6,40

Bolag: Bethard

Räkna ut din vinst

Följ oss på sociala medier