23 januari 2019 Burton Albion Manchester City Speltips

Speltips och odds: Watford – Manchester United 28 november

Sist fick vi in en 3,55-oddsare när Watford var i farten. Nu höjer vi nivån ännu ett snäpp när de tar emot Tottenham Hotspur på Vicarage Road i en av torsdagens fyra matcher från Premier League.

  Hämta en ny bonus – Här hittar ni vår bonusguide!

Det var lite så att varningssignalerna höjdes när Watford förlorade tre matcher på raken, men nu har de hittat tillbaka – och det med besked. De två senaste matcherna har de kammat fullt i och målskillnaden i dessa är på 5-0. Senast i raden att värjas undan var Newcastle – med 3-0, på bortaplan.

Så, trots att det funnits en del kritiker, däribland jag, verkar det som att Watford är att räkna med framöver. Åttondeplatsen talar sitt tydliga språk, trots allt.

Manchester United har tappat lite av deras framfart och känns inte särskilt heta just nu, även om det fortfarande är ett mycket kompetent fotbollslag. Hemma har de fortfarande ett rent facit, medan bortaspelet varit lite mer av ett problem. ”De röda djävlarna” kommer från en knapp 1-0-vinst över Brighton & Hove. Inte den absolut bästa av prestationer.

Stort skrällvärde

När Manchester United förlorat tre av de fyra senaste bortamatcherna, Watford är i mycket bra form och vi får 5,55 gånger pengarna för den raka ettan – då ser jag det som en självklar investering.

Givetvis är det inte så att Watford ska ses som favoriter – Manchester United ska vara klara sådana, så pass mycket starkare material de har – men skillnaderna ska ändå inte vara i närheten av såhär pass stora.

Watford stod för en suverän insats när de krossade Newcastle med 3-0 förra veckan – ett resultat som innebar att vår 3,55-oddsare prickade in utan minsta bekymmer. Kanske är det så enkelt att laget är underskattat?

Den som vill säkra lite skulle kunna syna dubbelchansen 1X eller diverse plushandikapp på Watford, men här på Superspelen älskar vi risker och höga odds…

Därför – den raka ettan tas till 5,55 gånger degen. Tack och bock, Bethard! 1-0?

  Rygga spelet hos Bethard – Få 1 250 kr bonus!

Speltips – snabbfakta

Spelstopp: 20:45, tisdag, 28/11

Speltips: Watford vinner, rak etta

Odds: 5,55

Bolag: Bethard

Räkna ut din vinst

Följ oss på sociala medier