24 februari 2019 Chelsea Manchester City Speltips

Speltips och odds: Watford – Southampton 13 januari

Formsvagt möter formsvagt i Premier League – Watford och Southampton. Superspelen har analyserat matchen på djupet och kommit fram till en slutsats på spelmarknaden som ska trippla det investerade kapitalet.

  Hämta en ny bonus – Här hittar ni vår bonusguide!

Lördagen bjuder, i vanlig ordning, på ett flertal Premier League-bataljer. Här har vi ännu ett smakrikt speltips från 16:00-matcherna…

Hårt pressade och utsatta är det som Southampton kommer till Vicarage Road. Det är till och med så illa att enbart målskillnad håller dem ovanför strecket och bottentrion. Bättre blir det inte med ett facit om mindre än en pinne per match – och nu har de nio raka, i seriespelet, utan vinst.

Glädjas kan de däremot över att de lever kvar i FA-cupen. Detta efter att ha vunnit borta över Fulham, med siffrorna 1-0, för exakt en vecka sedan. Glider vidare på det?

Likheterna med Watford är slående, med skillnaden att de har fem pinnar som håller dem ovanför bottenträsket. Annars: dunkel form. Dessutom avancerade de vidare i nämnda FA-cupen, via en 3-0-kross av ett förvisso roterande och något ofokuserat Bristol City. Vilka slutsatser ska man dra av det?

Bortaoddsen lockar oss

Två parter helt ur form – men känslan är värre åt ena hållet…

Watford har å ena sidan vunnit en av de nio senaste seriematcherna – Southampton har noll vunna på samma antal fajter – men förlorat hela sju av dessa, vilket kan jämföras med ”The Saints” fem.

Att en reaktion på Watfords fina start i Premier League skulle komma var inte helt oväntat och vi ser, fastän tabellen ser ut som den gör, Southampton som det bättre och mer helgjutna fotbollslaget. Tycker även de visat upp en del kvalitéer i flera av de senaste matcherna.

Givetvis tar det emot att lämna förtroendet i händerna på ett lag helt under isen, men när vi kan trippla insatsen för en bortavinst vore det dumt att undvika klippa till.

Southampton att vinna blir alltså spelet och det hämtas hos LeoVegas, som erbjuder högst odds just nu.

  Rygga spelet hos LeoVegas – Få 1 000 + 200 kr bonus!

Speltips – snabbfakta

Spelstopp: 16:00, lördag 13/1

Speltips: Southampton vinner, rak tvåa

Odds: 3,00

Bolag: LeoVegas

Räkna ut din vinst

Följ oss på sociala medier