24 februari 2019 Chelsea Manchester City Speltips

Speltips och odds: Watford – Stoke 28 oktober

Watford är ett av årets utropstecken i Premier League och det finns utan tvekan potential att fortsätta i ett liknande tempo. När de välkomnar ett iskallt Stoke City till Vicarage Road Stadium får vi känsla för dem.

  Hämta en ny bonus – Här hittar ni vår bonusguide!

Nära var det att Watford satte Chelsea på plats – på bortaplan. 2-1-ledningen tappades dock till 2-4 under matchens slutspurt, men de visade i alla fall att de är snudd på att räcka till i den typen av matcher och den här fina sjätteplatsen de fått grepp om är tveklöst förtjänt. Watford är bländande imponerande.

Undertecknad är förtjust i Stokes material, men de får helt enkelt inte ordning på grejerna. En trea på sju matcher och nu har de droppat ner till platsen som fjärdejumbo, med ynka ett plusmål i målskillnaden till det helröda tabellområdet och Everton under.

Xherdan Shaqiri, i min bok Stokes viktigaste pjäs, har varit ett frågetecken inför matchen. Under fredagen har han dock rapporterats vara redo och det stärker upp dem. Behövs alltid.

Medvind för Watford

Det är bara att tacka och bocka för de oddsen som ställs ut på Watford just nu, och risken att de sjunker är betydande. Nästan så att allt talar för dem och så svajigt Stoke uppträtt kan siffrorna absolut skjuta i höjden.

De flesta matcher som Watford ”ska” vinna, har de också vunnit – och de stod länge upp riktigt bra i bortamatchen mot Chelsea. Orken tvinade lite i slutet, men det kan de inte klandras alltför hårt för. Visade upp karaktär innan och är alltid vassa i de avslutande momenten.

Stoke har förlorat fem av de sex senaste matcherna och är erkänt tunnare på resande fot, kontra hemma. Stor skillnad. Det syns tydligt att självförtroende saknas i laget och att då ställas mot ett Watford som det blåser varm medvind för – då ska man väl inte räcka till?

Ettan kan tas, men vi ser att siffrorna kan skjuta i höjden och spelar därför Watford med -1,0 mål (asian handicap) – insatsen tillbaka om de vinner med exakt ett mål – till mycket fina 3,10x hos LeoVegas.

  Rygga spelet hos LeoVegas – Få 1 000 kr bonus!

Speltips – snabbfakta

Spelstopp: kl 16:00, lördag 28/10

Speltips: Watford -1,0 mål (asian handicap)

Odds: 3,10

Bolag: LeoVegas

Räkna ut din vinst

Följ oss på sociala medier