28/9 2018 Speltips Hertha Berlin Bayern München

Speltips och odds: West Bromwich – Chelsea 18 november

Uppehållen runtom i de europeiska toppdivisionerna är över och vi rattar över direkt till Premier League och The Hawthorns – West Bromwich mot Chelsea. Gästerna är och ska vara klara favoriter, men vi menar att oddssättarna tagit det till överdrift.

  Hämta en ny bonus – Här hittar ni vår bonusguide!

Efter en fantastisk vecka, ur svensk synvinkel, är landslagsuppehållet över – och fotbollsvardagen tillbaka. Välkommet!

En av de helgmatcher som vi fokuserar på är just denna, mellan West Bromwich och Chelsea – en match som är av stort intresse rent spelmässigt, inte minst. Ett stort värdeobjekt som hittats.

Det är ett hårt ansatt WBA som tar plats på The Hawthorns inför hemmapubliken. Med ett snitt på mindre än en pinne per match, tio stycken på 11 matcher, är de precis ovanför det absoluta bottenträsket – med blott en pinne ner under strecket. Gäller att resultaten prickar in framöver, annars kan det bli tufft.

Mästarna Chelsea må vara uppe på fjärdeplatsen och det är inte helt underkänt, särskilt eftersom man bara har pinnen upp till andraditot – men hittills har sommaren till stor del kantats av tränaren Antonio Contes bitskhet mot styrelsen; han anser sig ju inte ha en bred trupp nog att attackera på två fronter, i Champions League och Premier League.

Finns mer att hämta ur WBA

West Bromwich är bland de lag i absolut värst form i serien och har inte sedan de två inledande matcherna vunnit. Dessutom blev det tre förluster efter varandra före uppehållet och Tony Pulis sitter allt mindre säkert på sin tränarpost.

Men nu har WBA haft ett uppehåll för att samla krafterna – och de ska, bör i alla fall, vara bättre än resultaten indikerat. Absolut inte så att de ska riskera bli av med kontraktet. Vänder snart – varför inte nu?

Chelsea ska förstås vara stora favoriter i en match som denna, men såhär stora? Icke! 1-0-vinsten över Manchester United före uppehållet var en moralstärkare. I övrigt har det emellertid inte sett alltför bra ut och försvarsspelet är lite av ett bekymmer. Svajat till lätt.

Som vi var inne på bidrar bredden på Chelseas trupp också. De har CL-spel i veckan som kommer och kan behöva rotera lite här.

Att investera i WBA här kan vara smart. Köper att de ska vinna matchen, försäkrat att få insatsen tillbaka vid oavgjort, till 4,75 gånger fläsket hos LeoVegas.

  Rygga spelet hos Bethard – Få 1 250 kr bonus!

Speltips – snabbfakta

Spelstopp: kl 16:00, lördag 18/11

Speltips: West Bromwich draw no bet

Odds: 4,75

Bolag: LeoVegas

Räkna ut din vinst

Följ oss på sociala medier