24 februari 2019 Chelsea Manchester City Speltips

Speltips och odds: West Bromwich – Crystal Palace 2 december

En ångestdrypande bottenmatch ska utspelas under lördagen i Premier League. Det handlar om fjärdejumbon West Bromwich mot jumbon Crystal Palace – och från den har vi identifierat ett fint speltips värt hela 4,40 x polletterna.

  Hämta en ny bonus – Här hittar ni vår bonusguide!

Ersättaren till sparkade Tony Pulis är klar – rutinerade Alan Pardew, som faktiskt har ett förflutet hos motståndarna, Crystal Palace. Detta blir hans första match vid grytan – en i dubbel bemärkelse speciell match för honom därutav.

I de två matcher som Gary Megson hade huvudansvaret blev det två kryss – först borta mot Tottenham och sedan hemma mot Newcastle United. Den förstnämnda; en storskalp. Besvikelsen var däremot stor efter Newcastle-matchen, då 2-0 tappades till 2-2 under den avslutande halvtimmen.

Eftersom enbart tre poäng skiljer lagen åt och West Bromwich hittas ovanför strecket samt Crystal Palace under det, är det en äkta sexpoängsmatch som väntar oss. Enormt stor betydelse inför framtiden.

Palace har förbättrat deras form markant på sistone, men treorna har fortfarande inte skymtat med sin närvaro i den utsträckning som behövs för att stärka deras ställning i tabellen överdrivet. De fem senaste matcherna har landat i en blott en vinst, tre kryss och en förlust. Tisdagens batalj mot Brighton slutade oavgjord, 0-0.

Ny tränare – direkteffekt?

Att Crystal Palace, trots deras jumboplats, skulle vara en drömmotståndare för West Bromwich – nej. Formkurvan pekar uppåt och det har, som nämnt, bara blivit en förlust på de fem senaste matcherna.

Men man kan vända på det – och det är långtifrån den bästa möjliga tajmingen att ställas mot WBA. Tror att värdskapet vinner här, och skulle inte heller bli förvånad om det blev med klara siffror.

Den första timmen mot Newcastle var mycket välutförd av WBA. Tappet kan förklaras en hel del i det bristande självförtroendet – ändå tror jag att de kommer hämta med sig en del av det positiva ur prestationen och 1-1-krysset borta mot Tottenham är också färskt i minnet.

Nu stärks därtill av att ha en ny tränare på plats, en kompetent sådan, och ofta brukar tränarbyten innebära en – i alla fall kortsiktig – positiv effekt.

2-0?

West Bromwich -1,0 mål (asian handicap) – insatsen tillbaka om de vinner med uddamålet – plockar vi till 4,40 x polletterna hos LeoVegas.

  Rygga spelet hos LeoVegas – Få 1 000 kr bonus!

Speltips – snabbfakta

Spelstopp: 16:00, lördag 2/12

Speltips: West Bromwich -1,0 mål (asian handicap)

Odds: 4,40

Bolag: LeoVegas

Räkna ut din vinst

Följ oss på sociala medier