23 januari 2019 Burton Albion Manchester City Speltips

Speltips och odds: West Bromwich – Everton 26 december

Det är inte bara lite svårt att förstå hur spelbolagen resonerar inför Boxing Day-mötet mellan West Bromwich Albion och Everton. Här finns det spelvärde att tälja, vänner! Detta i form av en 3,30-oddsare.

  Hämta en ny bonus – Här hittar ni vår bonusguide!

Vi ska minnas att det vänder fort i fotbollens värld och kanske inte minst Premier League. Att måla ut rena skräckscenariona kan enkelt göras alldeles för fort. Men visst är det befogat i West Bromwichs fall?

Vi låter denna statistik tala sitt klara språk; 18 matcher på raken utan vinst, varav 17 i Premier League. Detta efter att de två inledande matcherna vunnits. Nu är klubben nästjumbo, strax före Swansea City och efter AFC Bournemouth. Säker mark är en trea borta…

Sam Allardyce – är det frälsaren för Everton? Det kunde man knappast tro på förhand, som hans facit varit på senare år. Sedan är det knappast den tränare man associerar med toppklubbar, även om ”The Toffees” såklart inte kan betraktas som en sådan. Nummer nio är de i tabellen för närvarande.

Men vilket lyft de fått, Everton! Från bottenstriden, till att nu ha 5-2-0 i formraden. Kryssen har därtill kommit mot Chelsea och Liverpool, är värt att nämna.

Fel favorit, eller hur?

Det är en del tankar att bolla inför matchen.

Vi vill inte få det att låta som en, på förhand, enkel match för Everton. Det vore missledande. Men ska de inte vara favoriter? Det menar undertecknad i alla fall – och förvånas extremt över hur oddssättarna resonerat.

West Bromwich har inte fått ett lyft under Alan Pardew, som kom in under november månad, medan Everton hittat stilen med besked under Sam Allardyce.

Det har alltså inte blivit en enda vinst för WBA på de 18 senaste matcherna. Everton har vunnit fem av de sju senaste, medan övriga två slutat oavgjorda – mot toppmotstånd. Snurrar på alldeles utmärkt och en spelare som Wayne Rooney har visat klassen, som man tänkte han skulle inför spelåret.

Den raka tvåan är ett superklipp till 3,30 gånger pengarna hos Bethard. Dagens bästa speltips!

  Rygga spelet hos Bethard – Få 1 250 kr bonus!

Speltips – snabbfakta

Spelstopp: 16:00, tisdag 26/12

Speltips: Everton vinner, rak tvåa

Odds: 3,30

Bolag: Bethard

Räkna ut din vinst

Följ oss på sociala medier