30 januari 2019 Liverpool Leicester Speltips

Speltips och odds: West Ham – Arsenal 13 december

Drömmer vi? Faktiskt inte! Förra veckan prickade vi in en 7,50-oddsare tack vare West Ham United. Nu är ännu ett brutalt odds uppdukat när de är i farten – inför derbyt mot Arsenal på London Stadium.

  Hämta en ny bonus – Här hittar ni vår bonusguide!

Hoppet är väckt! Och vilket spel vi prickade in – West Ham att vinna över Chelsea. Oddset var massiva 7,50 – som vi tryckte på; ett rejält överodds – och det prickade alltså alldeles utmärkt. Kan West Ham lösa nya polletter till oss?

Vi ska dock ha i åtanke att West Hams problem inte är poff-väck. De står som tredjejumbo i tabellen, med det snåla facit om 13 pinnar på 16 matcher. Då handlar det om en klubb som hade stora ambitioner inför spelåret – med all rätt. Materialet har de ju, åtminstone för den övre tabellhalvan.

Och nu väntar ett nytt Londonderby för West Ham. Arsenal besöker maffiga London Stadium och det är ett lag som är lite svårt att veta var man har. De var nära att lämna bortamatchen mot Southampton lottlösa, men fick tack vare Oliver Giroud och hans 1-1-balja i den 88:e minuten hem en pinne.

Veckan innan det föll ”Gunners” med 1-3 i toppmötet mot Manchester United. Däremellan krossades BATE med tennissiffrorna 6-0 i Europa League. Svårt att veta var Arsenal står. För närvarande – visst pekar det lite neråt?

Skräller på nytt

Kan inte alls köpa oddsen som plitas ut, liksom när West Ham ställdes mot Chelsea. Här är det nästan ännu värre – Arsenal får ändå ses som lite mer av en lättviktare, trots att de har en högstanivå man ska ha respekt för. Dessvärre, för dem, är dalarna rätt djupa.

West Ham är klart bättre än tabellen vill antyda. Undertecknad trodde att de skulle vara lite av en uppstickare, potentiell strid om Europa League. Nu får man prioritera om lite, men uppåt ska de. Utan tvekan. Bottenstriden hör de helt enkelt inte hemma i.

Ett stärkt West Ham kan skrälla till det här, mot ett svajigt Arsenal. Tro inte annat.

5,70 x såsen för den raka ettan är ett makabert överodds. Bara att slussa in polletterna…

  Rygga spelet hos Bethard – Få 1 250 kr bonus!

Speltips – snabbfakta

Spelstopp: 21:00, onsdag 13/12

Speltips: West Ham vinner, rak etta

Odds: 5,70

Bolag: Bethard

Räkna ut din vinst

Följ oss på sociala medier