28/9 2018 Speltips Hertha Berlin Bayern München

Speltips och odds: West Ham – Chelsea 9 december

Vad vore en Premier League-helg utan skållheta derbyn? Lördagens huvudfokus blir 13:30-matchen mellan West Ham United och Chelsea. Botten mot toppen. Men kan det kanske lura en skräll runt hörnet?

  Hämta en ny bonus – Här hittar ni vår bonusguide!

Londonderby! Men kanske hade det kunnat, på förhand, ses som en hetare match. Undertecknad är dock inne på att det kan blixtra till och bli en rejäl fajt.

En pott av betydelse, det har vi i alla fall. West Ham – ett chockfiasko. De är nästjumbo i tabellen, med det snåla facit om tio pinnar på 15 matcher, och är i starkt behov av att pinnarna trillar in. Förhoppningen var att West Ham till och med skulle kunna skörda mark på den övre tabellhalvan. Nu är det primära – överlevnad.

Hittills har Manchester City varit på en helt annan nivå än konkurrenterna i Premier League, däribland Chelsea. ”De blåa från London” kan man ändå inte klandra alldeles för mycket; mestadels har de varit bra och hittas på tredjeplatsen och ser nu chansen att rycka ifrån och stärka aktierna för att nå en Champions League-plats.

Nu vänder det! Eller?

15 matcher spelade och redan skiljer 22 poäng West Ham från Chelsea. Det är inte annat än anmärkningsvärt, då det fanns en hyfsad tro på de förstnämnda inför spelåret, bland annat från undertecknad.

Och jag vill inte släppa tanken om att West Ham ska kunna lyfta. Det finns klass i truppen, inte minst offensivt. Däremot har man varit lite skadade av skadan på Chicharito den senaste tiden.

David Moyes har kommit in på tränarposten och ännu har succén uteblivit, men prestationen senast borta mot Manchester City var hedervärd och det var nära, nära att räcka till oavgjort – ett mål i baken, i den 83:e, minuten såg emellertid till att det blev annorlunda. Ändå – ett lyft!

Chelsea spelade Champions League i veckan och kan vara drabbade av småtrötta ben. Dessutom har de inte alltid sett helt stabila ut och hamnat i perioder, i matcherna och från match till match, där de sett svajiga ut. Knappast omöjliga att rå på.

Är det på tiden att West Ham löser den här trean?

Den raka ettan spelas till 7,50 x såsen hos Bethard.

  Rygga spelet hos Bethard – Få 1 250 kr bonus!

Speltips – snabbfakta

Spelstopp: 13:30, lördag, 9/12

Speltips: West Ham vinner, rak etta

Odds: 7,50

Bolag: Bethard

Räkna ut din vinst

Följ oss på sociala medier