3/2 2019 Leicester Manchester United Speltips

Speltips och odds: West Ham – Huddersfield Town 11 september

Den nya veckan öppnas med Premier League-fotboll från London Stadium, där West Ham United och Hudderfield Town ska fäktas om tre färska pinnar. Vi har vänt ut och in på förutsättningarna, varpå vi landar i en slutsats värd 4,50 x såsen på spelmarknaden.

  Hämta en ny bonus – Här hittar ni vår bonusguide!

Undertecknad har nästan prisat West Ham inför spelåret. De har dock inte alls fått till det och förlorat de tre inledande matcherna. Därför var uppehållet som varit sannolikt vältajmat; en chans att samla krafterna.

Innan uppehållet föll West Ham med hela 0-3 när Newcastle besöktes. Samlade målskillnaden i matcherna är 2-10. Galet svajigt bakåt. Mycket som måste förbättras, i synnerhet försvarsspelet.

Ändå – visst ska de kunna nå den övre tabellhalvan? Kvalitéerna finns.

Huddersfield Town, som nykomlingar, har överraskat positivt. Underbart bra leverans och det blåser positiva vindar. Frågan är; när kommer verkligheten ikapp? Det tillhör ju vanligheterna att nykomlingar kan slå på stort i seriestarterna, för att därefter tappa och falla ihop.

Ännu har Huddersfield inte släppt in ett enda mål. De har vunnit över Crystal Palace och Newcastle United samt spelat oavgjort mot ett starkt Southampton. Löjligt bra facit.

Huddersfield imponerar stort

Här på Superspelen har förtroendet lämnats i West Hams händer vid redan ett par tillfällen under spelåret. Funnits värde att tälja, även om spelen missats. Nu? Tvärtom! Värdet är tveklöst på Huddersfield.

Mycket kan förändras över ett uppehåll, så är det. Vi får dock dra våra slutsatser av de inledande matcherna och då är det omöjligt att inte leka med tanken att de lämnar London Stadium som vinnare, med tre inkasserade pinnar.

De har sett extremt stabila ut, Huddersfield. Som nämnt; inte ett enda insläppt mål.

West Ham har släppt in tio mål på tre matcher, vilka alla förlorats. De kommer bli bättre och bättre, det vågar jag lova. Men redan nu? Inte säkert.

Den raka tvåan, Huddersfield att vinna, spelas till 4,50 x insatsen hos Bet365.

  Rygga spelet hos Bet365 – Få 1 000 kr bonus!

Speltips – snabbfakta

Spelstopp: 21:00, måndag 11/9

Speltips: Huddersfield vinner, rak tvåa

Odds: 4,50

Bolag: Bet365

Räkna ut din vinst

Följ oss på sociala medier