28/9 2018 Speltips Hertha Berlin Bayern München

Speltips och odds: West Ham – Liverpool 4 november

Som oddssättarna är ute på hal is… Vårt speltips inför höjdarmötet mellan West Ham United och Liverpool FC betalar makalösa 5,65 x såsen – ett överodds som heter duga.

  Hämta en ny bonus – Här hittar ni vår bonusguide!

Hur bortskämda får vi egentligen bli?

Det är en på alla möjliga sätt och vis högintressant match som väntar oss. Dels är den av stor betydelse för respektive fanskara och intresset runt den är stor i allmänhet. Men framförallt handlar det om att fila på de sportsliga resultaten och påbörja resorna uppåt i Premier League-tabellen.

Starten som West Ham fick på spelåret anno 2017/18 var brutalt hemsk. Flera fina spelare har hämtats in och truppen förstärkts – ändå blev det tre raka förluster. Nu har de hittat en bättre nivå, men kanske finns det ännu mer att hämta? Det menar i alla fall undertecknad.

Liverpool är sexa i tabellen och Champions League-biljetterna försvinner längre bort i skymundan. De har steppat upp på sistone, men de positiva resultaten kommer mer eller mindre bara mot klart sämre motstånd. Gäller att steppa upp på alla fronter.

Grymt stort spelvärde på West Ham

Höga höjder och djupa dalar. Det kan appliceras på såväl West Ham som Liverpool, varpå ovissheten i matchen ökar – och därmed skrällbudet. 5,65 för att värdskapet ska vinna – vad är det för ett drömodds?

West Ham var extremt nära att vinna i derbyt borta mot Crystal Palace senast, men 2-1-ledningen blev till 2-2 i den sjunde stopptidsminuten på andra halvlek. Dessutom leddes matchen med 2-0 i halvtid. En hel del oflyt samt lite oskicklighet att inte kunna sätta den klassiska spiken i kistan.

Men vi har i alla fall fått se West Ham blixtra till, i enskilda matcher liksom matcher till matcher. Innan det här snöpliga tappet vändes 0-2 till en 3-2-vinst borta mot Tottenham i cupen. Såklart, rotation – men alltjämt starkt.

Vid flera tillfällen har undertecknad tryckt på hur överskattade Liverpool är och akilleshälen är försvarsspelet – medan West Ham har fantastisk spets i inte minst Javier Hernandez, även kallad ”Chicharito”.

För att sätta denna överskattning i siffror; Liverpool har bara vunnit fyra av deras 12 senaste matcher, varav merparten de varit klara favoriter i. Vinsterna har kommit mot betydligt sämre motstånd.

Det brukar bli tätt när dessa två möts, med fördel för West Ham de senaste åren…

Ettan plockas alltså, utan att överhuvudtaget blinka, till 5,65 gånger degen hos suveräna Bethard.

  Rygga spelet hos Bethard – Få 1 250 kr bonus!

Speltips – snabbfakta

Spelstopp: kl 18:30, lördag 4/11

Speltips: West Ham vinner, raka ettan

Odds: 5,65

Bolag: Bethard

Räkna ut din vinst

Följ oss på sociala medier