12/1 2019 Tottenham Manchester United Speltips

Speltips och odds: West Ham – Swansea City 30 september

Premier Leagues tredjejumbo, West Ham United, hoppas kunna påbörja resan uppåt i tabellen inom kort – och vi tror att den kommer redan under lördagseftermiddagen, när Swansea City kommer till London Stadium. Spelet vi tipsar om är värt 3,65 x såsen.

  Hämta en ny bonus – Här hittar ni vår bonusguide!

Visst är det något av en ångestmatch det bjuds på från London Stadium? Det är trots allt två klubbar som ännu snittat mindre än en pinne per match som drabbar samman…

West Ham har en till stora delar ny trupp och det har behövts tid för att få ihop det; spelarna att klicka med varandra. De tre inledande matcherna förlorades allihopa och den samlade målskillnaden i dessa var 2-10. Vindarna har dock till viss del vänt, även om det är tidigt att sia. Kan en betydelsefull trea spelas in?

En pinne ovanför West Ham i tabellen hittas Swansea, på fem stycken. Laget arbetar alltid stenhårt, men saknar udd och spets, varpå skörden blivit så knapp. Årets enda trea kom för drygt en månad sedan, när Crystal Palace värjdes undan med 2-0 på bortaplan. Hur storartad den prestationen var kan dock diskuteras, i och med att Palace ännu har en nolla i poängkolumnen och är toksist i serien.

Proppen ur för West Ham

Här ska West Ham ses med toppchans, menar jag. Gillar vad de presterat på sistone och tror att det bara kommer bli bättre och bättre. Har nämnt det förut; det här laget är av övre halvan-material.

West Ham fajtades på väl i 2-3-förlusten mot Tottenham senast, spelade dessförinnan oavgjort borta mot West Bromwich och det följde upp en 2-0-vinst över Huddersfield Town. När det väl lossnar, då kan Londonklubbens resa uppåt i tabellen ta fart snabbt.

Nu – fördel av hemmaplan och man ställs mot ett mindre namnstarkt och uddlöst Swansea.

Efter det makalösa – inte alls förtjänt – krysset mot Tottenham, föll Swansea på nytt – med 1-2 mot Watford, på hemmaplan. Problemen är intakta och kommer man fel ut här, kan siffrorna absolut skjuta i höjden.

Proppen ur för West Ham?

West Ham -1,5 mål (asian handicap) är spelvärt till de 3,65 x insatsen som LeoVegas erbjuder. Spelet sitter om de vinner matchen med minst två baljor.

  Rygga spelet hos LeoVegas – Få 1 000 kr bonus!

Speltips – snabbfakta

Spelstopp: 16:00, lördag 30/9

Speltips: West Ham -1,5 mål (asian handicap)

Odds: 3,65

Bolag: LeoVegas

Räkna ut din vinst

Följ oss på sociala medier