24 oktober 2018 Liverpool Röda Stjärnan

Speltips och odds: Wolfsburg – Eintracht Braunschweig 25 maj

Playoffet mellan första- och andradivisionen i Tyskland startar under torsdagen – och det handlar om Wolfsburg mot Eintracht Braunschweig. Speltipset? Ett målobjekt till oddset 3,40.

  Hämta en ny bonus – Här hittar ni vår bonusguide!

Wolfsburg, är de årets besvikelse i den tyska toppfotbollen? Laget har varit nere i botten och cirkulerat under hela säsongen; landade på 37 pinnar på 34 matcher och blev med det alltså tredjejumbo och får kvala för deras överlevnad nu. Inte alls vad man hade tänkt…

Extra illa måste det känts för ”Vargarna” i och med att den avslutande matchen, mot bottenkonkurrenten Hamburger SV, förlorades med 1-2 efter att ha släppt in det sista målet i den 88:e minuten – ett mål som innebar att de hamnade på säker mark och Wolfsburg alltså här, som tredjejumbo.

Ett mer lyckat år har Eintracht Braunschweig såklart haft. Det var nära att bli en direktplats uppåt i seriesystemet, men då den nästsista matchen – mot Arminia Bielefed, som var nere i botten av Bundesliga 2 – förlorades med tennissiffrorna och förnedrande 0-6. En vinst där hade och identiska resultat i övriga matcher hade inneburit att man studsat uppåt direkt.

Tillknäppt och avvaktande

Här undviker vi att ta ställning, även om känslan är att det bortalaget underskattas rätt rejält, och vi testar istället lyckan på målmarknaden – till 3,40 x insatsen.

I den här typen av matcher, rena ångesttillställningarna, när det verkligen handlar om liv eller död, tenderar spelet att bli riktigt krampaktigt – och det brukar stärkas i dubbelmöten som detta. Blir ofta mer försiktigt inledande 90 kontra avslutande dito minuter.

Wolfsburg ska styra och ställa, men det är ett formstarkt motstånd de ställs mot och det kan bli svårt att hitta nycklarna offensivt. Räknar med att Braunschweig droppar ner i positionerna och riktar in sig på att hålla tätt och istället kliva på i returen på hemmaplan. Oavsett om man hamnar i 0-1-uppförsbacke – fortsatt defensiven främst.

1-0/0-0?

Under 1,5 mål spelas till 3,40x hos LeoVegas.

Rygga spelet hos LeoVegas – Få 1 000 kr bonus!

Speltips – snabbfakta

Spelstopp: 20:30, torsdag 25/5

Speltips: Under 1,5 mål

Odds: 3,40

Bolag: LeoVegas

Räkna ut din vinst

Följ oss på sociala medier