30 januari 2019 Liverpool Leicester Speltips

Speltips och odds: Zilina – Köpenhamn 12 juli

Köpenhamn charmade fotbolls-Europa under förra årets Champions League och nu påbörjas en ny resa dit. Andra kvalrundans motstånd heter Zilina, från Slovakien. Vårt spel – ni ser vilket nedan – från matchen är värt 3,60 gånger pengarna.

  Hämta en ny bonus – Här hittar ni vår bonusguide!

Vad som Zilina åstadkom under förra året i Slovakien var häpnadsväckande – från att inte ha vunnit den inhemska serien sedan 2011/12, joggade de hem alltihop med till slut 16 pinnar ner till närmsta konkurrent.

Nu återstår det att se vad som kan åstadkommas här i Europa och kvalet till dess finrum. Senast 2010/11 nåddes faktiskt gruppspelet, men i detta fall ses de med ytterst liten chans att överhuvudtaget nå den tredje kvalrundan.

Varför är lätt att förstå – Köpenhamn är flera klasser bättre. Undertecknad ser dem till och med lite som en uppstickare och kan mycket väl nå CL-gruppspelet på nytt, där de blev trea, strax bakom Leicester och Porto samt före Club Brügge, förra året och sedermera fick spela Europa League-slutspel.

Underspelen ett alternativ – krysset ännu bättre

Men det är inte på spelen till Köpenhamns favör som värdet dukas ut, i alla fall inte i min bok – och det har sin förklaring i bland annat att danskarna hanterar att spela cynisk och smart fotboll.

För även om de ska vara favoriter och med stor möjlighet kan vinna detta, borde Zilina inte underskattas, inte minst i en bortamatch i Slovakien med allt var de yttre omständigheterna innebär, och man ser säkert att det är på hemmaplan som spiken i kistan ska komma.

Ett Köpenhamn, som har alla nycklar för att styra upp matchbilden, som inte vill riskera alldeles för mycket mot en fullt acceptabel motståndare?

Underspelen är ett alternativ, men vi får en så pass stark känsla för krysset att valet istället landar där.

Oavgjort, rakt kryss, synas till 3,60 gånger pengarna hos Bet365.

  Rygga spelet hos Bet365 – Få 1 000 kr bonus!

Speltips – snabbfakta

Spelstopp: 20:15, onsdag 12/7

Speltips: Oavgjort, rakt kryss

Odds: 3,60

Bolag: Bet365

Räkna ut din vinst

Följ oss på sociala medier