28/9 2018 Speltips Hertha Berlin Bayern München

Speltips och odds: Chelsea – Watford 21 oktober

Att stänga dörren för en eventuell skräll när formstarka Watford tar picket och packet till Stamford Bridge för att ställas mot mästarna Chelsea kan bli en dyr läxa. Valet av speltips – en 5,00-oddsare.

  Hämta en ny bonus – Här hittar ni vår bonusguide!

Nu må bara åtta matcher vara spelade för PL-klubbarna, men det är fortfarande uppseendeväckande att Watford hittas ovanför Chelsea i tabellen – fjärdeplatsen, till och med. Galen start på spelåret med blott en förlust, vilken förvisso var med brutala 0-6 mot Manchester City. Starkt att hämta andan efter det.

Chelsea är på platsen precis bakom Watford, som femma. Två pinnar skiljer dem åt och om de blåklädda från London överhuvudtaget ska ha chans att ta position i titelstriden bör det bli en trea här, som målet alltid är på Stamford Bridge. Dessutom möter man en, spelare för spelare, klart sämre motståndare.

Men hur står det till med formen i Chelsea? Veckans hemmamatch mot Roma i Champions League slutade 3-3, en match de till och med var nära på att förlora, och innan dess hade två serieförluster åkts på – Crystal Palace borta och Manchester City hemma.

Fantastiskt betalda bortamål

För exakt en vecka sedan, när den här matchen spelas, vände och vann Watford med 2-1 över Arsenal – och med det träffade vårt speltips här på Superspelen in till makalösa 5,70 x såsen. Ett överodds deluxe, som vi också tryckte på då.

Nu är nästa, om än kanske inte lika stora, överodds identifierat när Watford är i farten. Det handlar trots allt om en av seriens formstarkaste lag, den största överraskningen, mot ett Chelsea vars maskineri hackar och som därutöver kan ha vissa frågetecken för den fysiska statusen.

Inför matchen har Chelseaspelarna bara fått två och en halv dags vila, vilket öppnar för rotation – men också trötta ben bland de som återigen får förtroendet, som ändå ska vara merparten av startelvan.

Under året har Chelsea haft vissa problem i försvarsspelet, även i de matcher som vunnits – ett problem som eskalerat på sistone. Två insläppta mot Crystal Palace, som inför matchen fortfarande inte hade hittat nätet i seriespelet, på sju matcher, samt tre hemma mot Roma.

Watford har visat prov på ett sylvasst omställningsspel och med flera offensiva pjäser i suverän form kan de skrälla till det här… Står för två baljor, minst?

Över 1,5 bortamål måste helt enkelt testas till femdubbla insatsen hos LeoVegas.

  Rygga spelet hos LeoVegas – Få 1 000 kr bonus!

Speltips – snabbfakta

Spelstopp: 13:30, lördag 21/10

Speltips: Watford över 1,5 mål

Odds: 5,00

Bolag: LeoVegas

Räkna ut din vinst

Följ oss på sociala medier