24 februari 2019 Chelsea Manchester City Speltips

Speltips & odds inför Chelsea – Manchester City 24/2

Ligacupfinalen är här och årets första cuptitel i England ska delas ut. De som det står emellan? Chelsea och Manchester City, som möter varandra vid 17:30 under söndagseftermiddagen.

  Hämta en ny bonus – Här hittar ni vår bonusguide!

Alla blickar är riktade mot Wembley Stadium, strax efter söndagens två heta Premier League-bataljer är avverkade. Kanal 9 är, Eurosport Player eller Dplay är kanalerna att ratta in från de svenska TV-sofforna…

Trots vissa problem, under korta perioder, lyckades Chelsea med enkelhet skicka ut Malmö FF ur Europa League-slutspelet i veckan – men hur stora växlar ska man dra av det? Prestationerna fanns mer att önska av. Svenska klubbar, även de bästa, håller knappast europeisk standard.

Innan dess åkte Chelsea på en av många smällar på sistone, när de åkte ur FA-cupen mot Manchester United – 0-2 på tavlan. Tränaren Maurizio Sarri sitter löst på sin post och har under månaders tid fått motta stor kritik. Är han mannen att föra klubben framåt? Problemen sitter för all del djupare än så, men i viss mån är denna udd befogad.

City tar titeln – enkelt

Givetvis är det Manchester City som får axla det stora favoritskapet. De har ett världsklassmaterial, på allvar hittat formen och nu vunnit fem matcher efter varandra. Dessutom 13 av de 14 senaste.

Att ta sida till rådande odds värderar vi som enkelt. Manchester City borde, på neutral plan, om än i London, ses som större favoriter med hänsyn till den styrka de visar upp och de svagheter Chelsea visar upp.

Bara för ett par veckor sedan syntes den här oerhörda klasskillnaden upp svart på vitt när City krossade Chelsea med tennissiffrorna sex mål mot noll på Etihad Stadium.

Att siffrorna ska bli lika stora nu tror vi förstås inte, men en bekväm vinst och således titel bör hamna i händerna hos Manchester City. Kanske likt när Arsenal städades av i förra årets Ligacupfinal med 3-0?

2,50 gånger degen för att Manchester City ska leda i halvtid och vinna efter fulltid spelas hos Betfair Sportsbook.

  Rygga spelet hos Betfair – Få 2 000 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Speltips – snabbfakta

Spelstopp: 17:30, söndag 24/2

Speltips: 2/2 (halvtid/fulltid)

Odds: 2,50

Bolag: Betfair Sportsbook

Räkna ut din vinst

Följ oss på sociala medier