3/2 2019 Leicester Manchester United Speltips

Speltips & odds inför Leicester – Manchester United 3/2

Kan ett – litet eller stort – sammanfall vara att vänta för Manchester United efter att de fått deras åttamatchersvinstsvit bruten? Mot Leicester City kan de vara i fara, är den bestämda tanken. Superspelen presenterar en 3,75-oddsare i form av speltips inför vad som komma skall.

Annons:

  Hämta en ny bonus – Här hittar ni vår bonusguide!

Åtta matcher och åtta vinster. Där fick det stanna för Manchester United under Ole Gunnar Solskjaer. Burnley, faktiskt på Old Trafford, satte stopp för deras supersvit och det kunde ha slutat ännu värre för ”De röda djävlarna” än det 2-2-resultat som blev slutsumman av kalaset.

Ja, det var ett United som var ute på tunn, tunn is. När 0-2-målet kom i den 81:e minuten trodde flesta att det var klappat och klart, men via mål från Paul Pogba samt Victor Lindelöf – hans första i tröjan – lyckades man ändå vaska hem ett kryss. Kvitteringen kom så sent som i den andra stopptidsminuten.

Känslan borde dock alltjämt vara intakt i klubben, den positiva sådana. Det är ett helt nytt lag sedan José Mourinhos adjö och nu är de plötsligt med i racet om Champions League-biljetterna. Urstarkt med tanke på hur pass illa ute de var innan…

Skrällspel

Vissa matcher har sett fantastiska ut. Andra lite sisådär. Mot Burnley var det inte överdrivet mycket som imponerade med Manchester United och vi känner på oss att en lite större reaktion kan lura runt hörnet.

Att då ställas mot Leicester City, som ofta steppar upp mot toppmotstånd, på King Power Stadium kan betyda att det blir att kamma noll. Första förlusten under Ole Gunnar Solskjaer, med andra ord.

Leicester hade en svit om tre raka förluster innan bortamötet mot serieledande Liverpool senast – en match de verkligen visade framfötterna i och lyckades spela hem ett oavgjort resultat. 1-1.

Som nämnt: Leicester tenderar att steppa upp i matcher av denna karaktär. Se bara när de värjde undan Chelsea och Manchester City under julen.

Den raka ettan spelas till finfina 3,75 gånger pengarna hos Betfair Sportsbook.

Annons:

  Rygga spelet hos Betfair – Få 2 000 kr bonus!

Speltips – snabbfakta

Spelstopp: 15:05, söndag 3/2

Speltips: Leicester vinner, rak etta

Odds: 3,75

Bolag: Betfair Sportsbook

Räkna ut din vinst

Följ oss på sociala medier