24 oktober 2018 Liverpool Röda Stjärnan

Speltips, Örgryte – Åtvidaberg 14/4: Skynda, fynda!

Superettan! Vi tar position inför fredagens tidiga 17:00-match mellan Örgryte och Åtvidaberg – och höjer ett varningens finger för justering. Skynda, fynda!

  Hämta en ny bonus – Här hittar ni vår bonusguide!

Vi tar oss till Gamla Ullevi, där ett revanschlystet Öis står för värdskapet. En brutal knock out åktes på av Brommapojkarna, med en 0-3-förlust. Efter att ha vunnit över Varberg i premiären så står de ändå acceptabelt till. Ingen idé att säcka ihop – Brommapojkarna är oerhört starka!

Desto värre är situationen för Åtvidaberg, som inledde Superettanäventyret anno 2017 med en tuff 0-4-torsk mot Värnamo och följde upp det med att förlora med uddamålet när Frej kom på besök till Kopparvallen. Förlust här, och då kan vi väl nästan snacka om en kris?

ÅFF får inte till det

Tar position redan nu, för att undvika oddsdropp – något som jag är övertygad om att marknaden kommer se till att det blir.

Som nämnt; vi behöver inte dra några större växlar av Örgrytes torsk mot Brommapojkarna. Premiären var välutförd och det finns en del kvalitet i truppen. Med hemmaplansfördelen är känslan bestämd och säker – seger.

Åtvidaberg har levererat under all möjlig kritik och försvarsspelet har varit rena hönsgården. Kan det till och med bli bottenstrid i år? Om ingenting händer, då är det möjligt. Absolut.

Hemmaplan och momentum. Det räcker. Förtroendet i Öis, som är starka på Gamla Ullevi, händer!

Örgryte spelas med -1,0 mål (asian handicap) till 2,95x hos LeoVegas. Då får vi pengarna tillbaka om de ”bara” vinner med uddamålet, vilket känns som en mycket trevlig försäkring som situationen ser ut.

  Rygga spelet hos LeoVegas – Få 1 000 kr bonus!

Speltips – snabbfakta

Spelstopp: 17:00, fredag 14/4

Speltips: Örgryte -1,0 mål (asian handicap)

Odds: 2,95

Bolag: LeoVegas

Räkna ut din vinst

Följ oss på sociala medier