30 januari 2019 Liverpool Leicester Speltips

Speltips, Östersund – Norrköping 13/4: 3,40-oddsare i speciella cupfinalen

Vi vänder blad, två raka CL-spel blir till ett i finalen i Svenska Cupen. Östersund och Norrköping står för underhållningen på Jämtkraft Arena, varpå vi får känsla för en 3,40-oddsare hos LeoVegas.

  Hämta en ny bonus – Här hittar ni vår bonusguide!

Det är en speciell cupfinal – av två orsaker.

Dels spelas den redan 16:00, alltså mitt i veckan, och det påverkar såklart omständigheterna runtom. Lär vara rätt glest med folk på Jämtkraft Arena och det är ju absolut inte så man vill ha en titelmatch. Under all kritik!

Sedan är det ett exakt identiskt möte på vad vi hade nu senast, fyra dagar innan den här fajten. Samma arena, samma lag. Östersund var den klart bättre parten och spelade in tre färska poäng efter fiaskot i premiären. 1-0 på resultattavlan.

Var det en vägvisare på varåt det barkar här i finalen, månne?

Krysskänsla

Och visst är det hyfsat klar fördel för Östersund, det slår oddssättarna fast – 1X2-marknaden står i 2,40-3,40-3,25. Inte alls oväntat med tanke på förra veckans match.

Men undertecknad tror faktiskt på en ännu tajtare tillställning nu och finner därför värde i det där krysstecknet, med andra ord att det ska slutade oavgjort under ordinarie tid. 3,40 x insatsen får vi för det.

Finaler är alltid speciella. Mycket på spel, inte sällan mindre risktagande än i en vanlig serielunksfajt – något jag tror vi kan räkna med här.

IFK hade mycket boll senast, men ÖFK de hetare målchanserna. Här lär bortalaget ha läst läxan och försöka täppa till de ytor där de vart så extremt blottade i helgen. Dessutom ska de ses som den bättre parten och om de kommer upp i nivå, så känns det helt öppet – med hänsyn hemma-/bortaplansfaktorn vid sidan om.

Men tanken – tillknäppt, målsnålt och oavgjort.

Går alldeles utmärkt att plocka underspelen här, men vi vill höja nivån och 3,40 gånger pengarna är i överkant. Tack, LeoVegas!

Oavgjort, det raka krysset, spelas alltså.

  Rygga spelet hos LeoVegas – Få 1 000 kr bonus!

Speltips – snabbfakta

Spelstopp: 16:00, torsdag 13/4

Speltips: Oavgjort, rakt kryss

Odds: 3,40

Bolag: LeoVegas

Räkna ut din vinst

Följ oss på sociala medier