24 februari 2019 Chelsea Manchester City Speltips

Speltips, Östersund – Trelleborg 11/3: Höjer nivån i cupen – med 10,50-taggare

Svenska Cupen och skrällar – den perfekta kombinationen? Nu väntar kvartsfinal och uppstickaren Trelleborg ställs mot superintressanta Östersund. Vi höjer nivån – spelar en 10,50-oddsare.

Ladda spelkassan med en ny bonus! Här hittar ni de bästa bonusarna just nu!

Svenska Cupen är framme vid slutspelet och kvartsfinalerna och då blir det lite mindre av alla dessa skrällar, vilka radades upp i gruppspelet. Fanns mycket att tälja där! Men det är fortfarande tidigt på spelåret och matcherna blir således lite mer ovissa – läs: favoriterna sårbara.

Östersund kommer slå på stort i årets allsvenska, det vågar jag nästan lova. Galet mycket kvalitet i laget och på sätt och vis håller de på att revolutionera svensk fotboll med ett nytt och annorlunda sätt att se fotbollen. Utvecklande!

Men här kan de ställas inför vissa problem. Exempelvis var de på vippen att tappa poäng mot Varberg i cuppremiären, fick in 2-1 i slutsekunderna.

Kom etta – före Kalmar

Trelleborg huserar i Superettan och det är avsevärd skillnad mellan lagen, det ska vi inte sopa under mattan med, men fullt kapabla att skrälla i enskilda matcher ska de vara. De löste exempelvis oavgjort mot Kalmar och vann över Gefle i gruppspelet. KFF spelar dessutom i Allsvenskan och det var ett styrkebesked att hamna ovanför dem.

Hade jag varit oddssättare, då hade den raka tvåan varit nere och nosat på 6,00x.

Nu? Den finns till sinnessjuka 10,50 gånger fläsket hos Mobilebet.

  Rygga spelet hos Mobilebet – Sätt in 300, få 900 kr att spela för!

Speltips – snabbfakta

Spelstopp: 16:00, lördag 11/3

Speltips: Trelleborg vinner, rak tvåa

Odds: 10,50

Bolag: Mobilebet

Räkna ut din vinst

Följ oss på sociala medier