30 januari 2019 Liverpool Leicester Speltips

Speltips, Real Madrid – Napoli 15/2: Chockstart på Santiago Bernabéu?

Champions League-hysterin är total – slutspelet är här! Tisdagens matcher lämnar vi till historien och vi fortsätter vidare. Två onsdagsmatcher på menyn och tar sikte på den ena.

Det handlar om Real Madrid och Napoli – två parter med kvalitéerna i offensiven, bristerna i defensiven.  Men är det målen som lockar oss på spelfronten? Delvis, men det är inte huvudspåret här.

Istället – skrällspelen.

Över 90 minuter ska det förstås mycket till för att Real Madrid ska lämna matchen som förlorare, men åtminstone till en början kan vissa problem få bemötas – och att Napoli hittar nätet ska ses med stor chans.

Det finns ju ett fantastiskt offensivt material i Napoli, med spelare som Dries Mertens och Marek Hamsik – världsklass! Formen är suverän; 18 raka matcher utan förlust och hela nio mål på de två senaste matcherna. Det rullar på oerhört problemfritt just nu.

Real Madrid utstrålar inte full stabilitet för närvarande; defensivt finns mycket mer att önska. Mål har de släppt in i 6/7 senaste matcherna, däribland nu senast mot Granada.

Skulle inte alls bli förvånad om Napoli chockade Real Madrid på Santiago Bernabéu…

Första målet: Napoli spelas till 3,10 x polletterna.

Missa inte! Hos Redbet får ni via oss en unik bonus på 2 000 kronor!

Speltips – snabbfakta

Spelstopp: 20:45, onsdag 15/2
Match: Real Madrid – Napoli
Speltips: Första målet – Napoli
Odds: 3,10


Rygga spelet här - hämta din bonus!


Redbet erbjuder våra läsare en unik bonus värd hela 2 000 kronor.
Hämta din bonus här!

Räkna ut din vinst

Följ oss på sociala medier