20/10 2018 Speltips West Ham Tottenham

Speltips, Stoke – Leicester 17/12: Känsla för ”The Potters”

Går på ännu ett spel från lördagen – tre stycken är redan levande. Dessa:

West Ham – Hull City
Atlético Madrid – Las Palmas
Juventus – Roma

Helt enkelt hittat ett alltför bra odds för att hålla fingrarna borta från. Stoke tar emot Leicester på Bet365 Stadium – en match där oddssättarna har svårt att skilja lagen åt.

Stoke imponerar. Visat vilken klass de håller vid flera tillfällen på sistone – i min bok är de utan tvekan ett lag för den övre tabellhalvan, ett som ska jaga bakom den absoluta toppen. Ska kunna utmana om Europabiljetterna, men sviterna från mardrömsstarten på spelåret finns kvar.

Ja, undertecknad är en av de som bara väntat på att det ska vända för Leicester – men så fort man får lite hopp om dem, faller de ihop. 4-2-vinsten hemma över Manchester City följde upp en uddamålsförlust mot Bournemouth. Loj inställning och uselt spel.

Tror att Stoke kan ta revansch från senast – fick bara 0-0 hemma mot Southampton efter att Arnautovic blev utvisad redan i den 23:e minuten – och plockar en fin trea. Också med större siffror?

Stoke -1,0 mål (asian handicap) – insatsen tillbaka om de vinner med ett mål – spelas till 4,25 x polletterna hos Unibet.

Om du saknar ett konto hos Unibet – skapa ett via denna länk, sätt in 500 och få 1 500 kronor att spela för!

Speltips – snabbfakta

Spelstopp: 16:00, lördag 17/12
Match: Stoke – Leicester
Speltips: Stoke -1,0 mål (asian handicap)
Odds: 4,25
Bolag: Unibet


Rygga spelet här - hämta din bonus!


Sätt in 500 kr, få 1 000 kr bonus hos Unibet.
Hämta din bonus här!

Räkna ut din vinst

Följ oss på sociala medier